Ahoj, vcera jsem zde psal kvuli problemu s bolesti byl jsem na pohotovosti se zanetem dasni zubarka okoli zubu vycistila nejakou hořkou vodou v injekcni jehle dala dren , po par hodinach bolest celkem ustoupila ale dnes rano jsem se probudil bolest vicemene pod kontrolou ale na skus a poklep je strasne boli posledni zub (tusim 7micka) v pravo nahore byl jsem ted u sveho zubare vyndal dren znovu vycistil tou vodou v jehle ale nic vic zub neotevrel nedelal rentgen..chci se zeptat zda je tato reakce normalni a ustoupi..zubar mi k tomu nerekl nic jen ze mam znovu prijit kdyby bolest neprestala..diky
Jen doplnim ze bolest je uplne jina nez pri kazu nebo zanetu dokud se zubu nedotknu je to celkem OK ale jakmile na zub sahnu nebo nedejboze zkousku je to bolest k pos*ani takze si nedovolim ani jist max jogurt...zajima me jestli je to bezna reakce jeste jsem se stim nesetkal ale snad zubar vi co dela je mi divne ze zub ani neotevrel
Zdravím. Pokud cítíte bolest, není něco v pořádku. Jděte opět k zubaři. Pokud šlo o zánět v dásni, měl byste dostat antibiotika. Ale s bolestí běžte, nepodceňujte to.
Zánět dásně neodezní hned, nějaký den to vyžaduje. Není vhodné na takový zub kousat a na něj poklepávat už vůbec ne. Chce to nechat tomu klid, nejezte nic tvrdého a nyní kousejte vše na druhé straně. Ale jestliže vás bude bolest trápit, že se ani nevyspíte a pod. tak určitě k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.