Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jak dlouho vydrží neotevřený tatarák? Oficiálně prošel před šesti dny (zapomněl jsem na něj). Ale má normální barvu a je pořád vakuu. Děkuji.
Normální tatarák nemá žádnou trvanlivost. Má se okamžitě sežrat.
Pokud se jedná o výrobek s tímto názvem z obchodu a nepáchne to, tak to můžeš zkusit prohnat do jídla dušením nebo varem. Éčka dneska konzervují velmi zdatně. Syrové bych to ale nežral.
Přesně tak. jestli to nesmrdí, poduste to na cibulce a buď to nacpěte do paprik a zapečte, nebo z toho uvařte gulášovku speciál , či karbanátky. Prostě pořádně tepelně zpracovat. Syrové nejíst. Jestli to je cítit, tak bohužel vyhodit. I tak už tam mohou být toxiny z bakterií, které varem usmrtíte, takže i potom Vám nemusí být dobře.
A Vy si myslíte, že v restauraci jako mají vzadu každý den čerstvého býka nebo co? Kde jste na to přišel, že tatarák se zpracovává ten den? To byste ho sehnal v celé ČR jen na jatkách.
Jako jestli máte vlastní hospodářství, tak to chápu, ale pro lidi žijící v realitě je nereálné něco takového sehnat ze zabíjačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.