Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanet dasni bolest

Od: pepalolowicz odpovědí: 2 změna:
Dobrej den, mel prosim nekdo akutni zanet dasni? 3ti den me bolelo okolo zubu castecne i zub 6tka nahore uz se to nedalo vydrzet prasky na bolest nezabiraji dnes jsem byl na pohotovosti pani zubarka mi rekla ze mam zanet dasne okoli zubu procistila nejakou hořkou vodou a dala do dasna dren, zitra mam jit ke svemu zubari dren vytahnout,chci se zeptat co mi muze cca delat kdyz se jedna o zanet dasni tak by se v zubu hrabat vubec nemel ne? Myslim jako vrtat a cistit ..bude cistit pouze tu dasen? A k cemu slouzi prosim ten dren? Od bolesti mi to vubec nepomohlo ..dekuji za info

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste Herbadent. S ním mám jen ty nejlepší zkušenosti.

liska5
hodnocení

0x

Dren je na to, aby se to nezavřelo, aby tam nebylo pnutí, protože díky drenu může odtékat hnis a rána se zavírat odspoda. A bývá napuštěn léčivou látkou. Jde o zánět v těle, jako jsou záněty jinde. U jakéhokoliv zánětu je třeba bojovat obecně o zlepšení kondice a imunity.

Každý zub má spojitost s určitým orgánem. Horní šestky se slinivkou, které vadí cukr, ale i vše, co dráždí žlučník, neboď vývody žluči a sliny břišní jsou těsně u sebe.Tak bude třeba změnit stravování a životní styl. Omezit sladkosti, těžká jídla, uzeniny,instantní a konzervovanou stravu, a vůbec vše průmyslově vyrobené. Je dobré jíst hodně zeleniny, list.salátů, ryby, mandle předem namočené, klíčky , cereálie, luštěniny, panenské oleje ze semínek, česnek, kyselé zelí. Ba C vitamín a Zn..

Zítra otevřou. Kupte si Dračí krev, v dražším provedení Drags Imun a užívejte vnitřně podle návodu dáseň i potírejte. Dobrá je propolisová tinktura - na kloktání. Stačí jen půl lžičky do trošky vody a držet to dýl v puse. Venku to nejde, tak noste za zubama kousíček česneku /menší jak čočka/ a obměňujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]