Jdeš-li na první rande s cílem dát či dostat pusu, není to úplně ideální. Jdi do toho s tím, že se setkáš s člověkem, který ti svou přítomností dělá dobře. Zda-li skončí vaše setkání polibkem není až tak podstatné...
libor*
Můj íl není djenom líbání, mám jí rád. A jak jí půjdu doprovodit domů tak mám jí dát pusu nebo ne
Nepřemýšlej nad tím, ono se to nakonec vyvrbí samo... Možná si i ona klade stejnou otázku.
libor*
A co kdyz ne. mam ji dát neo ne. a mám jí říct do očí že s ní chci chodit?
al bunda*
To poznáš podle situace. Sám přijdeš na to, jestli je vhodná doba jí dát pusu, nebo ne. Sám uvidíš, jestli bude vhodná situace jí říct, že s ní chceš chodit. Nechej věcem volný průběh a nezabývej se tím dopředu. Třeba to rande ani nebude stát za to a budeš rád, žes nic neřekl. Poznáš to, věř mi. Buď svůj, nedělej skopičiny. Hodně zdaru.
No tak podle stylu psaní a podle toho co tu píšeš tě tipuju tak na 12-13 let. Samozřejmě že pusa není zas až tak důležitá ale podle mého názoru tím dáš najevo že máš holku rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.