Nejste přihlášen/a.
Sháním pro dceru učebici Deskriptivní geometrie pro střední školy 1 - Mongeovo promítání, Ivona Spurná.
ještě jednou: Jde mi o první díl, druhý máme. Na internetu je beznadějně rozebráno. Nemá někdo tip na knihkupectví nebo antikvariát, kde by se kniha ještě dala sehnat? Případně nemá te ji někdo doma a nechcete se jí zbavit?
Díky
A.
Možná se to dá i někde stáhnout. Ale našla jsem jenom toto (prvních asi 15 stránek): adoc.pub/...
Děkuji za příspěvek: Tak tedy po třetí: Jde mi o první díl. Tedy díl, který má na obálce číslici 1, slovy: jedna.
Pardon,
přehodilo mne to na druhý díl, pak jsem to jen tupě zkopíroval.
První také nikde nevidím.
@kami123: No, upřímně, mně se stalo přesně to samé, to je taky jediný důvod, proč máme doma druhý díl. A evidentně nejsme jediní, ze 30 dětí ve třídě to tak omylem objednaly nejméně tři. Holt jsme si zvykli, že Google je dokonalý a ono ne. Pořád člověk musí používat vlastní hlavu .
Pokrocile (a dnes uz davno prekonane) zobrazovani v Mongeove promitani pochopi a dokaze vzapeti spravne aplikovat stejne tak pouze 1 z 20, takze je to vyhazovani penez.
Vim, ze to neni ocekavana odpoved, ale zas je to fakt.
Pokud chce tuto konkretni ucebnici ucitel, tak at se take vytasi s tim, kde ji sehnat (ptali jste se?). Jinak stejne poslouzi i jakakoliv jina nebo vhodna VS skripta.
No, nesouhlas. Ne s tou první částí, s tou souhlasím.
Opakuju, je to pro dceru. Kdyby mi někdo řekl, že jedinej způsob, jak knížku sehnat, je otočit se v Ostravě, tak ji z tý Ostravy přivezu.
Učitele tak nějak nezajímá, kde knížku seženou. Koupit není kde, rozhodně ne 30 kusů. A na studium ze skript to nevypadá. V prváku na střední fakt ne. Nejde o to nastudovat Mongeovku (to se dá z libovolné knížky), jde o práci s konkrétní učebnicí.
S tim shanenim za jakoukoliv cenu to chapu.
Ale i tak bych vyrukoval na ucitele, ze pokud trva na konkretni ucebnici, tak at se pochlubi, kde ji sehnat.
Stredni neni vojna, kde dostanes rozkaz a spln ho at se deje co se deje a at to mozne je nebo neni. Pokud chce ucitel podle neceho ucit, musi byt realista a netrvat na necem, co proste neni realne dostupne.
Chce to asertivitu a pokud ucitel nebude schopny poradit, sam musi uznat, ze chce nemozne. A pokud ani pak ne, tak muzes navrhnout, ze se spolecne pujdete zeptat reditele, kde takovou nedostupnou knihu sehnat. Ze ten by mel vedet nejlepe...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.