Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primark Praha, mzda pokladní?

Od: dedekzvedavej odpovědí: 7 změna:

Nevíte, kolik by mohl mít prodejce v prodejně Primarku v Praze? Potkal jsem tam ex tak by mě zajímalo, kolik má. Protože jezdí v novým BMWčku. Zkušenosti má 10 let prodejce v H&M. Já dělám v IT za velký peníze, ale dovolit si můžu jen škodovku. Asi závidím, ale spíš je to zajimavost, jak si někdo může tohle dovolit.

7 let jsme se neviděli. Já 5 let na vysoký, 2 roky práce. Našetřeno mám 200k plus auto za 650k. Bydlím v nájmu.

On před 7 lety neměl nic. To si mohl našetřit 2 miliony za 7 let jako prodejce? Bydlí v praze v nájmu.To si musel ročně ušetřit 24tisíc, tak mě zajimá kolik má.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

jak by na světě bylo hnedka líp kdyby zmizela lidská vlastnost ZÁVIST

pavel21*
hodnocení

5x
"Já dělám v IT za velký peníze"... Tak to asi zas tak velký peníze nebudou když máte jen Škodovku ne? Zkuste ten Primark, třeba vás z obyčejnou vejškou za kasu vezmou.Pobavilo...

hanakr
hodnocení

2x

To je jednoduché, to auto mu koupil jeho nový přítel.

kare
hodnocení

1x
Asi má něco co Vy ne. :)
A jen peníze to nejsou...

hodnocení

1x

A proč by si to nemohl dovolit? Třeba dědil, vyhrál atd...ale do toho Vám nic není.

hodnocení

0x

A jak víte, že si to auto koupil sám?

Za plat v Primarku popř. HM jej nemá. V Praze má prodavač v těchto obchodech kolem 25 čistýho.

dedekzvedavej
hodnocení

Nevim, ale od rodičů to nemá, ti totiž taky žijí z výplaty na výplatu. Asi leasing, ale je to hloupé aby si ho někdo bral.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]