Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytržení všech zubů

Od: karloslosos odpovědí: 5 změna:
Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s operací kde mu byly vytrženy vsechny zuby? Od dětství trpím na neustále problémy se zuby ,kazy,záněty zubú i dásni,a velmi časté bolesti které už nemám sílu dále snášet.zajímá mě cena a průběh takového zákroku případně bolesti a komplikace po takové operaci. Chtěl bych všechny zuby nahradit klasickou zubní protézou abych měl konečně po letech klid od bolesti,zatím mám vytržené 2 zuby ale je to nekonečné jakmile skončí útrapy s jedním zubem začne bolet zub další. Děkuji za informace

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

8x

Zdravím. Manželův kamarád měl stejné problémy, a při jiném vyšetření v nemocnici si zdr. sestra všimla, že má na nehtu pace u nohy plíseň. A ta mu kolovala celým tělem a spolu s nezjištěnou cukrovkou 2. typu se ukázalo, že tato kombinace mu způsobovala problémy se zuby a dásněmi. Máte toto v pořádku? (Na plíseň dostal nějaká antibiotika a mazání a na tu cukrovku dietu a léky). Dnes má ústa v pořádku i bez trhání. Ida

hodnocení

2x

A chodíte na dentální hygienu? Používáte správnou velikost mezizubních kartáčků? Kdybyste si zuby správně čistil, neměl byste mít potíže s kazy. Některé pojišťovny dávají bonusy na dentální hygienu OZP dvakrát ročně po 1000kč.

Jenom obyčejný kartáček nestačí. Je potřeba přidat správný mezizubní a někdy jednosvazkový a niť. Zajděte si prosím k dentální hygieničce. Lepší než přijít o všechny zuby. Návštěva probíhá takto: mall.tv/...

Nevěřím, že si zuby čistíte správným způsobem.

doplněno 26.09.21 15:43:

Ústní voda není důležitá. Spíše pouze na příjemný dech a pocit.

doplněno 26.09.21 15:46:

Zubní kaz lze vyhubit, 27 zemí v Evropě už se tomu blíží mall.tv/...

hodnocení

1x

Mě teda netrhali všechny, ale ve špitále jsem s tím byla, aby mi je neuseli trhat po jednom v ambulanci.

Ve špitále jsem byla asi 5 dní. Neplatila jsem nic.

Vše jsem měla zašito, takže rychlejší hojení. Krom modráků po celých tvářích žádné komplikace.

karloslosos
hodnocení

Jen doplním, že ustní hygiena je samozřejmě v pořádku 2x denně drahým kvalitním kartáčkem a pastou parodontax + ustní voda...můj zubař už si se mnou taky neví rady proč mám stále tyto problémy
pb®
A co kartáčky mezizubní, jednosvazkový, nit, remineralizační gely? 2x ročně dentální hygiena, je-li problém, pak třeba co dva měsíce. Nic? To co vy uvádíte, to stačí tak na ráno, na noc je třeba vyčistit zuby tak, aby na nich nezbyla stopa plaku a na to jen obyč kartáček nestačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]