Bydlíme na vesnici a vedle se přistěhoval před několika lety nový soused (je mu asi 25 let, bydlí sám).Sousedské vztahy jsou na úrovni toho že on pozdraví a my pozdravíme jeho.Letos nám však začala vadit jedna věc.On kouří marihuanu.Kdyby jen kouřil tak mi to nevadí ale začal jí i pěstovat asi ve velkém.V domě máme okna nasměrovaná na jeho pozemek a např. v létě je vyloučené jakkoliv větrat.To konopí asi uvolňuje nějaké látky a vždy hlavně ráno a večer je cítit po celém pozemku.Je to příšerný smrad.Říkal jsem mu ať s tím něco udělá že máme tím směrem ložnici,dětský pokoj a obývák a tak celý skleník obtočil nějakou fólií ale to nepomohlo.Prý s tím nic jiného udělat nemůže.Naznačil jsem zda nemá strach z toho že ho někdo udá,ale na to mi odpověděl že pokud ho zavřou tak je mu to jedno,ale ten co ho udal skončí zahrabaný v lese,že styky na to má což tedy asi má jelikož k němu jezdí spousta rusky mluvících existencí.Okolní sousedi bydlí daleko takže jim to nevadí a druhý jeho soused (policista) od něj nakupuje.Nevíme co s tím.
Anonymní udání od jediného nespokojeného souseda, který mu o udání už řekl, to asi nebude moc anonymní.
kami123
Já bych mu po udání hodil do schránky lístek s informací, že jsem ho neudal já.
Na druhou stranu nevím proč udávat. Kytičky nesmrdí, kytičky voní.
Vyhrožování je trestný čin. Skoro každý mobil umí dnes nahrávat...
Pokud se jedná o organizovaný zločin, tak policajti budou nejdříve chvíli z povzdálí sledovat a pak je sbalí všechny i s cizokrajně mluvícími kamarády.
Podle mne soused jenom kecá, ale nevim.
soused123
Kamil 123...nevím zda jste se někdy pohyboval v okolí marihuany,ale to co roste vedle není vůně ale ukrutný smrad.
Záleží, kolik toho pěstuje. Pokud jen 5 rostlin, tak nemůžete nic Vy ani protidrogový.
soused123
Co jsem tak při sekání koukal tak má dva malé "fóliáky" v každém 6 rostlin a dva velké skleníky zhruba 5×5 metrů a ty jsou narvané jeden květináč vedle druhého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.