Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soused obtěžuje zápachem

Od: soused123 odpovědí: 11 změna:
Bydlíme na vesnici a vedle se přistěhoval před několika lety nový soused (je mu asi 25 let, bydlí sám).Sousedské vztahy jsou na úrovni toho že on pozdraví a my pozdravíme jeho.Letos nám však začala vadit jedna věc.On kouří marihuanu.Kdyby jen kouřil tak mi to nevadí ale začal jí i pěstovat asi ve velkém.V domě máme okna nasměrovaná na jeho pozemek a např. v létě je vyloučené jakkoliv větrat.To konopí asi uvolňuje nějaké látky a vždy hlavně ráno a večer je cítit po celém pozemku.Je to příšerný smrad.Říkal jsem mu ať s tím něco udělá že máme tím směrem ložnici,dětský pokoj a obývák a tak celý skleník obtočil nějakou fólií ale to nepomohlo.Prý s tím nic jiného udělat nemůže.Naznačil jsem zda nemá strach z toho že ho někdo udá,ale na to mi odpověděl že pokud ho zavřou tak je mu to jedno,ale ten co ho udal skončí zahrabaný v lese,že styky na to má což tedy asi má jelikož k němu jezdí spousta rusky mluvících existencí.Okolní sousedi bydlí daleko takže jim to nevadí a druhý jeho soused (policista) od něj nakupuje.Nevíme co s tím.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdá se mi to celé přitažené za vlasy. Nicméně oznámit trestný čin lze i anonymně.

soused123
hodnocení

Ovšem když to bude amonymní tak to nikdo řešit nebude.Kór když vidím jak s ním pokuřuje policajt.

Možná byste se divil, ale i anonymní udání se prošetřují.

liska5

Anonymní udání od jediného nespokojeného souseda, který mu o udání už řekl, to asi nebude moc anonymní.

kami123

Já bych mu po udání hodil do schránky lístek s informací, že jsem ho neudal já.

Na druhou stranu nevím proč udávat. Kytičky nesmrdí, kytičky voní.

Vyhrožování je trestný čin. Skoro každý mobil umí dnes nahrávat...

Pokud se jedná o organizovaný zločin, tak policajti budou nejdříve chvíli z povzdálí sledovat a pak je sbalí všechny i s cizokrajně mluvícími kamarády.

Podle mne soused jenom kecá, ale nevim.

soused123
hodnocení

Kamil 123...nevím zda jste se někdy pohyboval v okolí marihuany,ale to co roste vedle není vůně ale ukrutný smrad.

hodnocení

3x

Miestny policajt a protidrogove z mesta su dve rozne veci. Najdite si kontakt na to protidrogove zaslite anonym.

pb®
hodnocení

2x
Za chvíli se bude sklízet, tak bude po smradu.

au1
hodnocení

2x

no teď už bych asi žádný anonymní udání ani nepodával, protože mu bude úplně jasný kdo to byl :-D

witch*
hodnocení

0x
Záleží, kolik toho pěstuje. Pokud jen 5 rostlin, tak nemůžete nic Vy ani protidrogový.
soused123
hodnocení

Co jsem tak při sekání koukal tak má dva malé "fóliáky" v každém 6 rostlin a dva velké skleníky zhruba 5×5 metrů a ty jsou narvané jeden květináč vedle druhého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]