Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se zbavit zarostlého nechtu. Na vyříznutí na chirurgii už jsem byl, ale znovu se mi udělal a dělal jsem vše správně, jak má být. Dnes jsem si to trochu dokázal vystříhnout nůžkami a dostal jsem se nejhlouběji, co to šlo. Bohužel ten nehet tam stále je. Je nějaká jíná možnost než jít na operaci?
Manžel měl zarostlý nehet, bolelo ho to. Šikovná pedikérka mu nehet vystříhala, dala mastičku a zalepila. Nyní tam chodí pravidelně, několikrát dávala mast, ale již to má dlouho v pohodě.
Zarostlými nehty se (mimo jiné) zabývají na podologii. Jedná se o placené výkony, aplikují se nehtová rovnátka. Zkuste vyhledat nejbližší pracoviště a domluvte se na rychlém termínu. vasenohy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.