Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zarostlého nehtu?

Od: mattys odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se zbavit zarostlého nechtu. Na vyříznutí na chirurgii už jsem byl, ale znovu se mi udělal a dělal jsem vše správně, jak má být. Dnes jsem si to trochu dokázal vystříhnout nůžkami a dostal jsem se nejhlouběji, co to šlo. Bohužel ten nehet tam stále je. Je nějaká jíná možnost než jít na operaci?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Manžel měl zarostlý nehet, bolelo ho to. Šikovná pedikérka mu nehet vystříhala, dala mastičku a zalepila. Nyní tam chodí pravidelně, několikrát dávala mast, ale již to má dlouho v pohodě.

hodnocení

4x

Zarostlými nehty se (mimo jiné) zabývají na podologii. Jedná se o placené výkony, aplikují se nehtová rovnátka. Zkuste vyhledat nejbližší pracoviště a domluvte se na rychlém termínu. vasenohy.cz/...

vasenohy.cz/...

hodnocení

2x

Mě během půl roku odrostl na samotnou špičku sám.

doplněno 25.09.21 21:20:

Spadla mi do nehtového lůžka police. Náhoda 1:100000000 a stalo se. Trocha krve a pak to místo nehtu bylo černé a půl roku se to posouvalo, až jsem o ustřihl.

Nic extra.

mattys
hodnocení

měl jste též ho nateklý?

gordon
hodnocení

2x

Co je to ten nechet? Nikde jsem to slovo nenasel.

mattys
25.09.21 20:45
hodnocení

pardon...

hodnocení

2x

Existují pracoviště, kde přiloží speciální dlažku, která nehet rovná a ten se pak umoudří a roste nadále rovně.

hodnocení

0x

Není nehet, jako nehet.

Speciální pracoviště, třeba podologie, si poradí za Vaše prachy a dají rovnátka, nebo tamponování. Mě to dělal synek, že mezi nehet a kůži dával vatové polštářky. Předtím dával konopnou mast a musím říci, že po dvou měsících mám klid.

Na chíru již nemusím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zarostlý nehet

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]