Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat smutnému člověku?

Od: anonymo odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, co napsat člověku, který přišel o oblíbeného mazlíčka? Že mě to mrzí, jsem psala včera.

Všechno, co mě napadne, třeba Jak Vám je? mi připadá... nevhodné, jak kdybych neměla pochopení, otřepaná fráze, všechno mi přijde nedostatečné. Nenapadlo by někoho něco vhodného? Děkuji

doplněno 25.09.21 10:34:

Hledám co nejméně nevhodnou otázku místo Jak se máš?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Dobrý den. To je těžké..Třeba - soucítím s Vámi a myslím na Vás. Zbytečně se v tom nerýpejte otázkami, on si to musí každý v sobě vstřebat sám Ať nenaděláte víc škody než užitku. I když to myslíte dobře.

anonymo
hodnocení

Děkuji, to by šlo.

hodnocení

2x

A je potřeba psát něco dalšího? V jakém vztahu jste k tomu člověku?

anonymo
hodnocení

Ano, potřebuji jí napsat, abychom se na něčem domluvily. Je starší než já, takže něco jako kamarádka, ale s větším respektem než vrstevník.

hodnocení

2x

"Ahoj, skočíme někam?"

liska5

A vybereme nový štěně...

liska5
hodnocení

0x

Teď už je s ostatními pejsky ve psím nebi. Maruško, buď vděčná, za ty nádherné společné chvíle. Měl krásný život...

zaseja
hodnocení

0x

A je potřeba se v tom šťourat dál? Není lepší se o tom přestat bavit a bavit se o něčem jiném, odvést téma jinam a zbytečně nepřipomínat?

lete
hodnocení

0x

Zkuste tu osobu pozvat někam, třeba jít spolu do přírody, do krásného parku... Budete si povídat, ona sama se potřebuje vypovídat. To už budete vědět, co jí říkat - umíte si to představit, jak je člověku, když mu někdo odejde.

hodnocení

0x
Nu nevím proč někteří musí pořád rýpat do toho samého. Už jste se o tom bavili a i když vím jak jsou holky ukecané (a někdy řešíte nějaká témata stále dokola) tak bych napsal cíleně kvůli tomu co máte řešit. Až budete spolu tak se uvidí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]