Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má mě vůbec rád? Myslí to se mnou vážně?

Od: antirealka odpovědí: 79 změna:
Ahoj, taky mám dotaz. Mám už rok vztah s výrazně starším mužem, je to mimo jiné i ředitel firmy. Tenkrát to byl můj nadřízený. Teď spolu spíme a já cítím, že ho opravdu miluju, už od prvního okamžiku co jsem ho uviděla se mi strašně líbil tak jsem vyčkala asi 3 měsíce, furt jsem si to v hlavě přebírala a styděla jsem se mu to říct, pak jsem se jednoho dne osmělila _ nejprve mě odmítl, ale pak mi asi po měsíci zavolal na mobil, že se se mnou chce sejít. A tu noc jsme se spolu vyspali. Vůbec jsem si ho neidealizovala, byl úplně stejný, jak jsem si myslela. A přiznal se mi, že se mu líbím. Ale pořád se nějak brání, ani po tom roce si mě nechce "připustit moc blízko k tělu” ve smyslu jako že by se mnou někde veřejně ukazoval. Tvrdí, že jsem o deset let mladší než jeho dcery (je rozvedený) a že to prostě nejde, že by to společnost nepřijala. Hodně lpí na svém postavení a na tom, co si o něm kdo pomyslí. Nedávno mi řekl, že až mě trochu vychová, abych se nechovala a neoblíkala jako šestnáctka, že mě bude chtít. Nevím, co si o tom mám myslet. Ale už mě to čekání přestává bavit, ve svém věku už by měl mít jasno, co chce. Vím, že po něm letí i jeho sekretářka, na tu docela žárlím, tráví s ním celé dny v kanceláři (bůhví co tam všechno spolu dělají) tak i ona může být pro něj jistou překážkou. Co si o tom myslíte vy? Má to budoucnost? Nemyslím ten věkový rozdíl, já jsem pouze a výhradně orientovaná na starší, ale spíš jestli mě bude někdy vůbec brát vážně.
Více informací na: jak-sbalit-kluka.info/...

79 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Milé děvče, je mi tě hrozně líto, ale tvůj věk, sladkých 16, odpovídá chybě, kterou děláš, to se stává. *plac*

Se svojí sekretářkou pracuje, možná dělá i něco jiného, ale ... Nechci ti to napsat tak tvrdě, ale milé děvče, ty jsi jeho kratochvíle. Krásná mladá holčina v rozpuku pro potěšení. *zed*Kdykoli chce, zavolá a ty jsi ta, která ho hned potěší. Nemyslím krásným pohledem. Víš, starší žena by mu na tohle neskočila a on to moc dobře ví. Já vím o čem mluvím, protože jsem něco podobného zažila taky. Šéf v bývalé práci za mnou přišel, hrozná touha, hrozně mě chtěl. Jenže mě bylo přes 30 a tak jsem odmítla a druhý den to naznačila jeho ženě. Už kvůli tomu, že spolupracovnice mi řekli, že tohle je normální, že si vždycky vybere novou zaměstnankyni, neokoukanou a... Dostala jsem padáka a nikdo mi nevěřil. No co. To je fuk, ale věř mi, tohle nemá cenu a jdi od něj. Máš přeci svojí hrdost. Najdi si staršího muže, já proti tomu nic nemám a tuším, proč se ti líbí starší muži, ale svobodného, normálního postavení a uvidíš, budeš šťastná.

Můžu se tě zeptat, jaký jsi měla vztah s otcem? *modla*

antirealka123
hodnocení

16 mi už dávno není, je mi 24. Tenhle je svobodný - nauč se číst. Psala jsem, že je rozvedený. A jeho dcery mi sou u prdele, stejně jako já jsem u prdele jim - navíc o mně myslím ani nevědí. Pochybuji, že by se s tím chlubil. A navíc už s nima dávno nebydlí, žije sám. Vztah se svým tátou? Dobrý, je lepší než máma. Ale zase jsme u přízemních názorů blbečků, co si snaží "hrát" na psychologa. Já v něm nevidím otce, miluju ho, ale ty si ten pocit asi nikdy nezažila.

marenka*

No tak vracím co jsem řekla. Po pár příspěvcích i v jiných vláknech je mi jasné jedno. Myslíš si, že ředitel firmy, který je v nějakém postavení, se bude na veřejnosti ukazovat s něčím, co má slovník jak prasátko?:-P

Pokud chceš někoho na úrovni, sama jí musíš mít, nebo se o ní alespoň snažit.

antirealka123456
hodnocení

Kdybys věděla, jak sprostě mluví on sám, neviděla bys v tom problém. Navíc já jsem sprostá výhradně jen na internetu, přede ním ani moc ne.

laura303*

Mařenko kdyby mi to šlo dala bych ti bodík , akorát bych ti vytkla srovnávání slečny s prasátkem , tím by jsi urazila prasátka :) .

doplněno 25.06.10 10:10:

Robe , děkuju :)

doplněno 25.06.10 10:14:

ale je :)

rob*

*haha**haha*

doplněno 25.06.10 10:09:

já ten bodík dám za tebe ;)

doplněno 25.06.10 10:12:

není zač ;)

sebod*
hodnocení

1x

Na první otázku v nadpise - NE

Na druhou otázku v nadpise- NE

antirealka1234
hodnocení

Názory nějakých polointeligentů mě nezajímají, zbytečně zabíráte místo v diskuzi hodnotnějším příspěvkům. Prosím, už sem nepiš, ty spamující přirození.*modla*

ar*

Tak to je klasika dnešní doby , on si chce užít a ona uživat dobře zabezpečená. Proč mě to už ani nepřekvapuje. Myslím že pan ředitel jasně pochopil o co tady kráčí. Pochopili to i polointeligenti na této poradně. Jediná která to nechápe je "zamilovaná" tvrdě přírodní blondýnka.

doplněno 25.06.10 09:58:

Možná by bylo lepší používat nick Monica Lewinsky :D

doplněno 25.06.10 10:10:

Tak ještě pro nedprůměrně inteligentní :D Přírodní blondýnka s černými vlasy. Jestli se nechá pan ředitel ještě vydržovat pak to je ještě větší kofr než jsem si myslel. Touto cestou se panu řediteli omlouvám a klaním.*smich*

antirealka
hodnocení

Idiote. Mám vlasy tmavě hnědé, skoro černé a věř, nebo ne, ale živím já jeho! Kvůli němu jsem si našla ještě jednu práci!

tanitaa

Zvláštní, "pan ředitel" a ty živíš jeho?

To ti tedy nezádivím, že mu jeho ředitelské peníze na živonbytí nestačí a ty makáš za dva abys ho uživila.

.Asi náročná sekretářka...

rob*

měli bysme se složit, pan ředitel krachuje ...

laura303*

Že by každý přispěl rohlíkem? x)

rob*

a pan ředitel by si pak založil pekárnu ;)

laura303*

Možná by pak slečna nemusela mít 2 zaměstnání , když by měl pan ředitel zaměstnání :)

Ten nápad s pekárnou by chtěl další bod , ale kde vzít a nekrást? :( *nevi*

laura303*

Lituji toho že jsem limit bodů už překročila , jinak by Ti patřil další Are :D

Přírodní blondýnka s černými vlasy? :D Přestávám litovat toho že jsem byla nucena vstát tak brzy :)

rob*

dáme bodík i arovi ;)

laura303*

Já bych ho dala kdyby to šlo , nejspíš to zůstane na tobě :( :)

rob*

už ho tam má ...*placni*

laura303*
25.06.10 10:32

Bezva :) *palec**placni*

laura303*

Ptala jsi se : Co si o tom myslíte vy? Nechápu tedy proč tady Sebodovi nadáváš do ,,spamujícího přirození" Když ti jen napsal co si o tom myslí . Samozřejmě mohl napsat Má to budoucnost , miluje tě , ale to by jsi musela do otázky napsat Nezajímá mě váš názor , jen chci aby jste mi napsali co nejvíce lži jako například , že mě miluje. Místo toho abys byla ráda za KAŽDÝ názor ať už pozitivní či negativní tak o někom koho VUBEC neznáš tvrdíš že je polointeligentní? Já Seboda také vůbec neznám , ale četla jsem plno jeho chytrých odpovědí zde na poraďtě , kterých si vážím a rozhodně polointeligentní nebyli :) Tak si ty svoje urážky prosím tě pro příště nech *zed*

LAura.:)

doplněno 25.06.10 10:03:

Asi tomu nebudeš věřit ale AR idiot také není :D Měla by ses nad sebou opravdu hluboce zamyslet ;)

marenka*

Drsná inteligentka. *zed*

rob*
hodnocení

1x

komu není rady, tomu není ...

za pár let, až si sundáš ty růžový brýle to snad pochopíš

doplněno 25.06.10 10:06:

nechtěl jsem do této "babské diskuze" zasahovat, ale nedalo mi to

panečku, to je silná káva po ránu *frajer*

laura303*

*palec*

doplněno 25.06.10 10:11:

Já původně zasahovat také nechtěla ale urážení Seboda , následně Ara a pak dokonce i Marušky? To slečna přehání *zed*

doplněno 25.06.10 10:16:

Myslím že budoucnost to nemá . ředitel slečnu rád nemá, vážně to s ní nemyslí a popravdě se mu už ani nedivím :D

luckapucka*

Nechtěla jsem přispívat ale nedá mi to ... nemáš u něj nejmenší šanci pokud píšeš že má vysoké postavení myslíš že se bude tebou zabývat?(tvoje chování vůči ostatním) nejdřív tě odmítl ale pak si chtěl šoupnout tak se ozval... asi tak a neptej se na názory pokud pak urážíš

laura303*
25.06.10 10:22
antirealka
hodnocení

Já psala jen o něm a o jeho postavení, ale já sama mám taky vedoucí postavení, jsem manažerka, ale v jiné firmě. Přestali jsme spolu pracovat, ale ne kvůli neshodě, spíš proto, že nás to oba nebavilo, tak jsme se vrátili ke svým starým zájmům, ve kterých jsme oba vynikali. Já ve shánění klientů - nyní mám z nich už i pasivní příjmy, a on má azse pasivní příjmy z pojišťovnictví. A je ředitelem agentury, tedy s.r.o., ale to já taky, založila jsem si rovněž firmu (sorry, ale nebudu zde jmenovat) a tam zase vládnu já a já mám pod sebou lidi. On je výrazně starší, dříve mi hodně pomáhal a nyní pomáhám víc já jemu, hlavně finančně. Jeho firma krachuje, moje naopak. Jsme si jistá, že kdyby se to časem obrátilo, pomohl by mi zase on. Potřebujeme se navzájem. Nejde mi o sex, jemu taky ne, je to spíš důvěrné přátelství, zkrátka se nějak vzájemně doplňujeme. Většinu času si spíše povídáme, než že bysme šukali. Hned an začátku jsem mu v tomto ohledu dala jasná pravidla, a vysvětlila mu, že jsem duchovně (pocitově) založená víc než tělesně (sexuálně). Tak nechápu, co na tom nechápete a proč hned tolik zlostných a ponižujících příspěvků.Teď se omlouvám, musím jít, večer se sem ještě asi stavím. Myslete si o mně co chcete, ale já zvládám vlastní firmu a další dvě externí spolupráce a k tomu navíc studium Vš ekonomické. Tak kdo je pak blbej?!

pt®

Pane, jo, nám je už 24 let a děláme manažerku? To se tedy všichni posadíme na zadek. Řekla bych, že vypadáte velmi mladě, obzvlášť, když se začnete vyjadřovat. Že vy ráda fantazírujete? To je můj názor. PT /stařenka/

luckapucka*

nemůžeš psát slušněji?nebo aspoň "vypípávat"? chodí sem i mladší ročníky

doplněno 25.06.10 10:37:

díky

tanitaa

Vysokoškolský titul není zárukou inteligence...

laura303*

Za to napsání téhle věty : Tak kdo je pak blbej?! ... Je 100% zárukou blbosti autora :)

doplněno 25.06.10 10:58:

*autorky

sebod*

Tak já se teda rozhořčeně ohrazuji. To "spamující přirození" není určeno mě, ale zcela jistě Mařeně *haha*. *slunce*

Vážená tazatelko. Také jsem jedna z těch, co se nechtěli nějak moc vyjadřovat. Ale Tebe PAN ředitel nikdy na veřejnost nevezme. Nebo jedině Ti přelepí ústa páskou, abys nemohla promluvit. Zkus zachovat dekorum (teda jestli vůbec víš, co to je) za všech okolností. V reálu i na netu. Tím, jak ses tu zatím prezentovala, jsi proti sobě postavila i lidi, kteří na začátku diskuze byli nestranní.

Mařenko, budu muset do práce. Prosím Tě, až se to tu začne prát, dej mi vědět, ať mi to neuteče. Díkes*placni*

laura303*

NEvím komu je to určeno , možná i Marušce , ale tak přece jenom to bylo pod vaším příspěvkem , no je to vlastně jedno komu to určeno bylo, tak jako tak je to blbost :)

doplněno 25.06.10 11:22:

MYslím že prát se začneme až večer , kdy slečna možná dorazí x)

marenka*

Lauři, Sebod tu Mařenu myslí láskyplně ;) ŽE JO SEBI *cert*

marenka*

Slunce, seno a pár facek *smich* Sebi, sleduju a budu informovat okamžitě. *hej*

Jinak k dotazu kdo je tady úplně blbej, jsem našla supr videjko, kde tenhle dotaz padne hned na začátku. Já vím, tazatelka blondýna není *haha*

Pro tazatelku mám jednu radu, čerpanou z krásného českého filmu. Pro pana ředitele. hlasky-z-filmu.cz/...

sebod*

Are. Ty laskavě nemluv za mě!*bum*Já to teda neustojím*plac*. Být nazvána spamujícím přirozením. *ee* Za prvé mě to uráží, za druhé nevím, co to je *zed*. Neměla bych si s tím dojít na gynekologickou prohlídku? *bezim* Asi založím nové vlákno s touto otázkou*klik*. Hezký den všem lidem dobré vůle a vzájemného porozumění*pivo*

marenka*

Hlásím, že Sebod lže! Houby že jde do práce, běží si na gyndu pro ANTISPAMOVÝ filtr *haha*

sebod*

Ty , Mařko! Tos mě musela nabonzovat*fn*. Už jsem od doktora zpátky*uf*. A bacha! Šíří se to víc, jak prasečí chřipka. A nejvíc na webu Poraďte.cz. *nevi*. Stačí se jen podívat na monitor a máš to, ať si chlap či ženská *ee*. Žádnej antivir proti tomu neexistuje. Máte to už všichni *zed*.

Sakra, už jsem fakt měla běžet do práce, ale tohle dnes tady je fakt mazec. nemůžu se odtrhnout od počítače *klik*

marenka*

*haha**haha* sedí tu v kanclu tři řidiči, a koukají proč se tu směju na monitor. Tohle je výživný pátek *vtip*

ar*

Sebi , že by jsi toto neustála? Ty vůdkyně žen v dívčí válce? :) Tomu nevěřím.

Jinak se nám paní pěkně rozpovídala. Manažerka , ředitelka , majitelka Fy , jen to druhé zaměstnání nějak vynechala. Ze zamilované holčičky se rázem stala zachránkyně a spasitelka starších pánů. Je to taková Pretty Women naopak. Nutno dodat , že dotoho ještě studje VŠ. Neuvěřitelné. *uf* Pokud je i toto pravda tak jen dokazuje že i intelektuál ještě nemusí být inteligentní.

To se vážně nedá ,raději opouštím toto vlákno.

marenka*

Are, budeš nám tu chybět. *plac*Neřídíš se náhodou tím v nejlepším přestat? *frajer*

ar*

Ne Maruš to opravdu nejde. Abych poslouchal (četl) jak je někdo jechytřejší , nejobětavější no prostě nejlepší tak nato mně stačej úplně politici s myšlením blond.

P.S. na tom videu to není přírodní blondýnka. To je bruneta se světlýmí vlasy :D Tím jsem snad i vysvětlil rozdíl mezi přírodní blondýnkou a plavovlasou, abych někoho neurazil. Manželka je taky plavovlasá.

sebod*

Mařenko. Ar odsud utíká, protože má komplex z toho, jak je tazatelka inteligentní. To víš, to je ta mužská ješitnost *haha*. Dosud se považoval ON za pana NEJ :D. Chudák, aby si tak něco neudělal*andel*

ar*

Hele nechtěla jsi jít náhodou do práce? ;) Už konečně chápu proč je kolem Hořic obchvat, ještě že tam nemusím když jedu do Milovic pro naftu *smich*

marenka*

Neudělá, Ar jel určitě na chalupu. ;)

Má mě vůbec rád? Myslí to se mnou vážně?
laura303*

To video sem viděla -> Dokonalé *palec* jinak od ivy pazderkove doporučuji Maruško :

Ona je nejlepší :D

A rada? K nezaplacení mařenko :)

sebod*

Antirealko. Já mám DOKONČENÉ dvě vysoké školy. Ale nikdy bych si proto o sobě nemyslela, že jsem snědla Šalamounovo hovínko. Znám lidi s tituly a je to děs a běs. A pak znám lid, kteří stěží ukončili základku a přesto před nimi hluboce smekám, jaký mají životní rozhled a vědomosti.

Čím dál, tím víc mě utvrzuješ v tom, že jsi velice povrchní, sebestředná naivka*nevi*

imsorry*

Většinou ten, co se ptá.

laura303*

:DKdyby mi to šlo dala bych Ti/Vám bod *palec*

ar*

Lauro díky ,ale my to s Mruškou a Sebodkou ustojíme .

Idiot zdraví spamující přirození na hořicko a přízemního blebečka do š. výběžku *jasne*

marenka*

Are, čauky *pusa* Hele ale upřímně. My fakt asi blbečci jsme. Jednou za čas si užít, ještě se nechat vydržovat, hmmm to chce FIŠTRÓNA *palec*

laura303*
25.06.10 10:21

NEní zač :)

tanitaa
hodnocení

0x

Kolik ti je let, že jsi o 10 let mladší než jeho dcery?

Jak vidíš zařadila ses do škatulky milenka-čekatelka a tam i podle mého úsudku zůstaneš.Chlapi nejsou monogamní, jejich přirozenou povahou je dobívat.Jenže ty ses dobít nenechala,ty ses mu v podstatě nabídla. Takový vztah nemá cenu, on si jen potřeboval pohladit ego a ty jsi mu to dovolila.Jak píšeš žárlíš na jeho sekretářku,vlastně mu vůbec nevěříš.A s takovým člověkm ty chceš být?Važ si trochu sama sebe, a najdi si partnera sobě rovného (ale pozor já nemluvím o věku!).

marenka*

Tanitoo, je jí 16. A tazatelku nikdo nedobÍjí (nemlátí) ale nabíjí. *hi*

sebod*

Maruš. Není ji šestnáct. ...abych se neoblíkala jako šestnáctka...(takže to může být padesátiletý DIBLÍK:D) ...byl to můj nádřízený...*frajer*

marenka*

Aha. Tak to omluva *modla*

antirealka123
hodnocení

Asi Tě zklamu, ale nejsem kurva abych se dokázala zamilovat na první pohled. Sice tenhle se mi líbil, ale milovat jsem ho začla až postupně. A měnit to nehodlám, lepší je se spokojit s málem, než absolutně s ničím. Jako myslím s tím, co nechci vůbec.

marenka*

Tak proč se ptáš, jestli to má budoucnost, když to nechceš měnit? *sok* A zamilovat se na první pohled není znak ku*vy, to je zcela normální věc, ku*va je prostitutka lidově nazvaná. Hmm, potěším tě, opouštím tento dotaz. Hodně štěstí.

doplněno 25.06.10 09:52:

A nejlepší je odkaz pod otázkou, jak sbalit kluka *zed*

Mám pocit, že pan ředitel už klukem jaksi dávno není.

antirealka12345
hodnocení

Padej do práce, ty spamující buchto.*klik*

marenka*

Já v ní sem, a dokonce šťasně vdaná a za koho? Za svého nadřízeného :-P

laura303*

Já se divím že ten ,,tvůj" tě dávno už někam neposlal :P NEchápu na co jsi tuhle diskuzi založila? Kvůli tomu aby jsi všem ochotným rádcům vynadala? Slečno řeknu vám tajemství : NIKDO tu na vás není zvědavý :D

antirealka
hodnocení

Na vás také ne, nemuseli ste na mě reagovat, já se pouze bráním a snažím s evysvětlovat, že se pletete. Hold poradny jsou stupidity, teď už to vím, nikdy vám nemůže efektivně poradit osoba, která nezná vás, ani vaše okolí, nezná vaše jednání, pocity, emoce... vlastně je to ztráta času. akorát si tu najdete nepřátele a zbytečně. Vy ste mě začli první provokovat, že to nemám v hlavě srovnané, že sem blondýna a že je mi 16 - zameťte si vy před svým prahem! na hrubej pytel hrubá záplata a za blbost a zesměšňování situace se poděkování nedočkáte. aspoň ne ode mě.

laura303*

Poradny že jsou stupidity? *zed* Zkus se sem vrátit třeba za rok a zkusit přijmout každou odpověď jak pozitivní tak negativní , nenadávat a neurážet hned každého jehož odpověď nebude podle tvých představ , ale poděkovat za každou odpověď a čas který rádce nad jejím napsáním strávil. Máš pravdu že neznáme tebe ani tvoje okolí , ani tvé pocity , ani emoce , ale jedno z tebou uváděných známe a to tvé jednání! JE sprosté , hrubé , nevychované a upřímně je to jednání malé holky , když není po jejím začne všechny kritizovat. Zlob se na mě jak chceš , ale je to pravda , nejdříve se zamysli nad sebou , svým chováním a pak teprve až se naučíš co je to slušnost běž na nějakou poradnu a žádej o radu , pomoc a věř mi že se jí ti dostane , tak jako se jí dostalo mnohokrát mně . A neurážej tak inteligentní lidi jako jsou Sebod,Mařenka a Ar , věř mi že každý z těhle lidí tu pomohl tolika lidem že by jsi se divila , ovšem pomáhají těm co se umějí chovat a poděkovat a né těm co po nich hned začnou řvát když se jím nelíbí jejich názor. Nezačali jsme provokovat my , ty jsi začala tím když Sebod napsal/a svůj názor a přesto že byl pravdivý a plno z nás jej má stejný , tak jsi hned po ní/něm vyjela že je spamující přirozené? My nejsme ti kteří by si měli zamést před svým prahem. POděkování od tebe opravdu nečekáme , myslím že ty něčeho takového jako je poděkování schopná nejsi , čekala bych že se některým rádcům omluvíš , ale to se od tebe asi čekat nedá . Myslím že v životě to svým vyjadřování a chováním moc daleko nedotáhneš , je mi tě líto, místo toho aby se ti všichni snažili pomoct tak věř tomu že se obrátí proti tobě sotva napíšeš pár vět ... Laura

marenka*

Lauro, já už nemám bodík. Ale jsi fakt dobrá *palec* Líp bych to neřekla, dík

laura303*

S bodíkama jsme na tom stejně :( :) A mockrát děkuju MAruško *hi*

rob*

Maru, přestávám všechny teenagery házet do jednoho pytle, Laura je vážně dobrá ;)

marenka*

Robe, taky jsem měla k tomu sklony *hi* Co se týče Laury, tak věřím, že bysme si i z oka do oka popovídaly tak, že by nikdo nepoznal věkový rozdíl. A tuším, že by mě v pár věcech i trumfla.

laura303*

RObe děkuju moc , i když nevím jestli se nemýlíte , také nepatřím mezi ty nejhodnější :)

Maruško , já tomu nevěřím , jelikož vím že s tebou bych si určitě víc než dobře pokecala :) A s tím trumfnutím? To je přehnané , myslím že nic takového by se stát nemohlo , tak inteligentní apod. jako ty zdaleka nejsem :)

A oboum strašně moc děkuju , za chválu , kterou si nezasloužím *hi*

rob*

Lauro, já ti věřím a v tomto případě skromnost stranou ;)

laura303*

KDyby jsi nebyla starší než já tak se s tebou kvůli tomu i pohádám x) Ale jakožto starší máš nejspíš pravdu. Tak ještěj endou děkuju moc , i za příspěvek pod mou odpovědí :)

A omlouvám se že odepisuju tak pozdě :)

rob*

Maru, kdyby na sebe několikrát nešplíchla, že jí je 15 tak bych podle jejích příspěvků hádal na zkušenou zralou rádkyni ;)

Myslím, že většinu (ne-li všechny) svých vrstevníků hravě strčí do kapsy :) a má rozhodně navrch nad některými nejmenovanými v této diskuzi *frajer*

knopka*
hodnocení

0x

A proč by s tebou nespal když má tu možnost?Myslím že mu to vyhovuje,mladá holka,nezávazný vztah,ještě tě chce vychovávat *ee*,co si víc přát?;)

hodnocení

0x

Můžu i já napsat svůj názor?*hi* antirealko, píšete, že vašemu vyvolenému, velice záleží na jeho postavení. Asi se těžce vypracoval a je na to hrdý. Předpokládám, že pracuje dodnes velice tvrdě. A obklopuje se i věcmi, aby si dodal sebedůvěru. Používá kvalitní věci, aby prezentoval světu, čím se stal a čím je. A to je naprosto v pořádku. *palec*A taky určitě hledá ženu, která by ho reprezentovala, kterou by se mohl chlubit, na kterou by byl hrdý. Proto asi ta poznámka, o oblékání ženy. Je to pán v letech, takže ta postel zas až tak důležitá není. A když, tak na chvíli, na důkaz toho, jaký je Jůra. Ale do společnosti, před pátravé pohledy svých obchodních partnerů a přátel, zvolí ženu, na kterou může být pyšný. Ženu s "třídou", na úrovni. Vzdělanou, sebevědomou, která nemusí stále poštěkávat, jak je báječná. A na postel si zaplatí profesionálku.*sok* Pročítám vaše reakce na odpovědi rádců a koukám. Koukám jako blázen. Žena v postavení, jaké máte vy, s takovýmhle projevem. Hrubkami, volbou slov?! Hmhmhm, nevím, nevím. A to píšu se vší úctou k vám.*sok* Celé to smutný příběh.

laura303*

Samozřejmě že můžeš :) Hihi já čekala kdy se tu objevíš :) Naprosto souhlasím s poslední větou , no vlastně se vším , ale ta poslední mě zaujala ;)

V té poslední větě vypadlo je

babca*
hodnocení

0x

*hi*Ptáte se, jestli to s vámi myslí vážně, zkuste se s ním rozejít. Řekněte mu rovnou, že vám to takhle nevyhovuje, a že se s ním proto rozcházíte. Uvidíte jeho reakci, když se smíří s tím, dobře rozejdeme se, tak není proč litovat, bude to bolet, ale čas vše vyléčí, prostě má vás jen pro povyražení, spojí příjemné s užitečným. Říkáte, že mu pomáháte i s podnikáním. Když bude šílet, prosit, nadbíhat, rvát si vlasy, kupovat dary, do rána s vámi telefonovat, přemlouvat všechny známé, i rodiče, aby vám domluvili, plakat, že jste jeho jediná na světě, stát celou noc pod vaším oknem, čekat, až půjdete do práce, a z práce, přinese papíry na svatbu, no tak mu to teda podepište.*srdce*

camelot*

Dobry den, cele tohle vlakno bych smazal, to neni poradna, ale predhaneni se, omlouvam se prispevovatelum, ale tohle je absolutni nesmysl.. Dela si z nas /pubescent/ legraci a vy mu to zerete i s navijakem , pa Camelot

karina*

camelot, nechtěla jsem sem vůbec zasahovat, a způsobovat nějaké další nikam nevedoucí diskuze, ale myslím si to samé co vy. Tohle je nejstrašlivější diskuze, která tady kdy byla (co pamatuji já). I podprůměrně inteligentní člověk by už snad dávno pochopil , že v poslední době ( cca 3 týdny) se to tady množí výroky typu jsi moje sluníčko, zlatíčko, jsi úžasná, moudrá , chytrá, ťuťu ňuňu, omlovám se ti beruško apod. a za to se pak sbírají body a rovněž na revanš rozdávají. Takový pisatel pak nemusí mít ani vlastní myšlenku,či zkušenost, stačí googlování a CtrlC a CtrlV. Nemůžu se zbavit dojmu , že Poraďte cz. začalo fungovat od určité doby pro určité labilnější jedince jako nějaká psychiatrem doporučená terapie. Karina

mif
hodnocení

0x

? "ve svém věku už by měl mít jasno, co chce" a co tak ty si to ujasnit, uhání snad on tebe, nebo ty jeho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]