Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Dneska jsem se nastěhoval na kolej a tak je pro mě všechno nové. Záchod i koupelnu máme na pokoji (buňka), ale kuchyně je sdílená v patře. Dneska jsem si chtěl něco ohřát, vzít si to na pokoj, vrátit se a umýt nádobí, ale sotva to poberu. Nemám nijak moc špinavého nádobí, ale nesu s sebou klíče od kuchyňky, nějakou tu misku s příborem, k mytí ještě Jar s houbičkou a je toho až až. Nosíte to někdo v nějakém batohu nebo nějakém podnosu? Radši budu vypadat jako jouda s tácem nebo tak nějak, než to časem upustit na chodbě. Díky.
Jako nejpraktičtější bych to viděl na plastový košík s držadlem. Za pár šupů, něco jako: market-online.cz/...
Proč vymýšlet vymyšlené?
Když je čas a možnost, tak se na řešení problému zeptám a porovnám návrhy se svým nápadem a zvolím ten lepší.
Jen hlupák si myslí, že dělá vše nejlépe.
Věřím, že dokud nezvolí řešení, tak se tazateli přesto v pokoji špinavé nádobí nehromadí.
hmm .. diplomaticky okecat to umis problem vsech studentu .. to je asi tak skoro vse co tam dnes nauci.
Pokud chceš, tak tě umím poslat diplomaticky i do p*dele
Aji nediplomaticky, což je mi bližší, ale není to v souladu s pravidly
Jen jsem dal na jevo svůj nesouhlas s tvým komentem a napsal zdůvodnění.
BTW nejsem vykoškolák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.