Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mytí nádobí na koleji

Od: janpokorny odpovědí: 11 změna:

Ahoj.

Dneska jsem se nastěhoval na kolej a tak je pro mě všechno nové. Záchod i koupelnu máme na pokoji (buňka), ale kuchyně je sdílená v patře. Dneska jsem si chtěl něco ohřát, vzít si to na pokoj, vrátit se a umýt nádobí, ale sotva to poberu. Nemám nijak moc špinavého nádobí, ale nesu s sebou klíče od kuchyňky, nějakou tu misku s příborem, k mytí ještě Jar s houbičkou a je toho až až. Nosíte to někdo v nějakém batohu nebo nějakém podnosu? Radši budu vypadat jako jouda s tácem nebo tak nějak, než to časem upustit na chodbě. Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Poiďte si plastový košík jako mají v samoškách - omyvatelný, snadno přenosný a nic z něj nebude padat.

Přesně tak, taky takový nosím na mytí nádobí z kanceláře domů (v kanclu mi teče pouze studená voda).

lislka5
hodnocení

5x

Malou přepravku z LIDLu si zatím vezmi. Doma pak něco vyštracháš nebo si u Vietnamců koupíš hlubší tác nebo košíček, trochu menší, než ten nákupní.

kepler*
hodnocení

3x

Jako nejpraktičtější bych to viděl na plastový košík s držadlem. Za pár šupů, něco jako: market-online.cz/...

hodnocení

2x

Tác nebo malou, nákupní košík, umělohmotnou bedničku, od ovoce, na trhu bývají.. Nebo na trhu dřevěnou, maličkou bedničku, nastříkat barvou, kterou voda nerozpustí a bude se dobře udržovat.

hodnocení

2x
Porid si mikrovlnku na pokoj, jsou třeba i s plotýnkou a nádobí myj v koupelně, také jsme to tak dělali. Jinak jar s sebou nosit nemusíš kapni si ho na houbičku.

hodnocení

0x

Bože co studuješ? .. že si neporadíš s normale situacema :)

kami123

Proč vymýšlet vymyšlené?

Když je čas a možnost, tak se na řešení problému zeptám a porovnám návrhy se svým nápadem a zvolím ten lepší.

Jen hlupák si myslí, že dělá vše nejlépe.

Věřím, že dokud nezvolí řešení, tak se tazateli přesto v pokoji špinavé nádobí nehromadí.

hmm .. diplomaticky okecat to umis :) problem vsech studentu .. to je asi tak skoro vse co tam dnes nauci.

kami123

Pokud chceš, tak tě umím poslat diplomaticky i do p*dele :)

Aji nediplomaticky, což je mi bližší, ale není to v souladu s pravidly :)

Jen jsem dal na jevo svůj nesouhlas s tvým komentem a napsal zdůvodnění.

BTW nejsem vykoškolák.

tak to umim taky :)

vicemene na dotaz co studuje .. sem se nic nedozvedel.

me dotaz prisel dost stupidni .. tobe ok .. no asi jsme jini .. tim bych to ukoncil .. mej se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]