Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 26 let a jsem dlouhodobě sledován na kardiologii pro arytmii a zároveň jsem na začátku roku zhruba 2 měsíce docházel na rehabilitace z důvodu blokády krční páteře.
Aktuálně jsem byl nucen opět vyhledat lékařskou pomoc, protože poslední cca 3 dny se mi motá hlava (při chůzi) a zároveň, když jdu, tak při střídání pravé a levé nohy mám pocit, jako kdybych přetáčel pánev více než musím. Přirovnal bych to asi pocitu opilosti, kdy člověk nemá jistotu v nohou. Do toho ještě v průběhu dne mívám slabší křeče do lýtek.
Praktický lékař mi změřil tlak s výsledkem - 115/70, tedy nižší než by měl být a zároveň objednal na tlakového holtera + hloubkový rozbor krve + vydal žádanku na sono karotid pro vyloučení zúžení krční tepny a cév.
Jinak EKG je v normě, echo srdce též, tlak hraniční.
Myslíte si, že by toto opět mohla vyvolávat krční páteř? Tenkrát jsem měl od kční páteře způsobene brnění prstů a pomalu každodenní migrény.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.