Nejste přihlášen/a.
před dvěma týdny mě projela bříškem prstu tříska( mám pocit, že to byl trn, ale nejsem si jista), kterou jsem vytáhla. Nejspíše něco v raně zůstalo, protože mi to začalo hnisat.
Budu muset s tím jít na chyrurgii, ale bojím se toho řezání - umrtvuje se to nějak?
Sama jsem se v tom už rýpala - kůži si dokážu strhnout, i druhou vrstvičku, ale to jsem už na mase - zatím jsem vytáhla dva asi 2mm dlouhé zbytky z třísky a poměrně se bojím toho, jak se mi tam ten doktor bude šťourat - nebo prostě vyřízne kus toho masa?
Děkuji
2x
no moc bych neotálel, jak se to rozjede můžeto chytit i šlachy. Takže jděte v klidu, třeba to spraví jen mast..Ale ani řezání se netřeba bát, umrtví to. Mám to odzkoušeno na vlastním těle...
1x
Tak po čtrnácti dnech se pomalu začíná klubat na svět. Stačí ještě pár dní počkat a po sprše nastane operace. Špičatý nůžky a pinzeta. Ale je fakt, že netrpím na záněty.
Doktor si s tím taky jistě poradí.
0x
Ahoj.
Doktora se neboj a běž tam co nejrychleji.
On prst umrtví a než napočítáš do pěti, tak bude tříska venku.
0x
Jestli jste to tak hodně rozrýpala, mohla se vám tam dostat nějaká infekce. Posilujte svoji imunitu, s takovou maličkostí by si tělo mělo poradit samo, takovou mám zkušenost s třískami a pod. Raději si to nechte u lékaře ošetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.