Přeji Vám všem krásný dobrý večer/den, Chtěla bych vás poprosit o radu. Vzhledem k tomu, že mi bylo již 17, tak bych si chtěla koupit něco do jedné hry kartu paysafecard. Přes kredit to nejde a přes kreditní kartu mi to rodiče nedovolí. Takže jsem přišla z nápadem přes paysafecard, kde to je i bezpečnější. Teď se chci ale zeptat, pokud na prodejně jim dám ,,200 korun za tu kartu;, (částky jsou 100,200,500,1500) tak budu mít automaticky v té kartě i 200 korun na koupení te hry, když moje hra stojí 130 korun, ještě 70 korun mi tam zbyde . Chápu to správně? Nebo budu muset zaplatit za kartu 200 korun (cena karty) a pak ještě jim budu muset dát dalších 200 korun abych tam měla tu určitou částku v té kartě? Mockrát děkuji za odpovědi.
Když budete chtít platit tím kuponem přímo v obchodu, tak přijdete o 70kč, obchod zbytek nevrací.
To je jak ze stravenkama v obchodě, za stravenku (200kč) udělate nákup za 130 kč , a za zbytek 70kč si musíte něco koupit. Obchod nevrací (teda většinou)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.