Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si vylepšit elektrokoloběžku-tuning

Od: novak odpovědí: 7 změna:

Jsem invalidní důchodce, rád jezdím na nákupy silnější elektrokoloběžkou zn.Capirelli URBANO IV vybavenou dvěma lithiovýma bateriema, se sedátkem a košíčkem do větší vesnice v okolí.Vše mi vyhovuje, ale už mi začíná být pomalu za jízdy zima a nerad bych se nachladil.Přemýšlel jsem o nějakém přidavném ohřívači vzduchu, podobně jako funguje fén na vlasy, že bych ho mohl zabudovat pod sedátko.Nahřát si nohy a trochu tělo v podzimních měsících.Je technicky možné něco takového zabudovat, zapojit to na baterií a tlačítkem na řidítkách si to zapnout, když budu potřebovat podobně jako v autě? Můj děda si kdysi dávno postavil svůj vlastní traktůrek na pole a byl technicky zručný.Tak věřím, že by mohl mít někdo dobrý nápad jak na to.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kup si vyhřívaný oblečení na powerbanku. To je teplíčko parádní.

kami123
hodnocení

4x

Toto technicky nelze efektivně udělat.

Existuje ale fůra teplého oblečení. A případně i vytápěné vložky pod něj...

hodnocení

4x

Technicky by to jistě vyřešit šlo, ale...

Účinost takového topení bude v otevřeném prostoru prakticky nulová,

Velmi výrazně zkrátíte dojezd koloběžky, zato se pak docela dost zahřejete při jízdě s "nožním" pohonem a s nákupem na zádech ;)

jirib
hodnocení

2x
Skelet z kabinkové lanovky(vajíčko) a vyhřívat naftovým bufikem...
To fakt asi neklapne...
Elektrokokoběžku zazimujte,baterii dejte do tepla a 1x za dva měsíce dobijte.
Už by jim měl někdo vysvětlit,že to na silnici nepatří,maximálně na cyklostezku.

To by pak na silnici nepatřili ani jízdní kola, elektrokola, ještěrky a další.

hodnocení

2x

Zacal bych navlekama na riditka, dekou na scooter a teplou perovkou, pak bych popremyslel o vyhrivanych heftach a pokud by to stale bylo malo, tak nakonec i to elektricky vyhrivane obleceni.

hodnocení

0x

Predavaju sa ohrevy do lyziarok, to je ale tepelne izolovana vec s malym unikom tepla. Co si viem predstavit, za cenu skratenia dojazdu, je obetovat cast kapacity akumulatora na ohrev sedadla. Nieco ako fen sa pouzit neda, malo by to obrovsku spotrebu a teplo by unikalo do okolia.

Bud prestante jazdit alebo poriadne oblecenie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]