Nejste přihlášen/a.
Jsem invalidní důchodce, rád jezdím na nákupy silnější elektrokoloběžkou zn.Capirelli URBANO IV vybavenou dvěma lithiovýma bateriema, se sedátkem a košíčkem do větší vesnice v okolí.Vše mi vyhovuje, ale už mi začíná být pomalu za jízdy zima a nerad bych se nachladil.Přemýšlel jsem o nějakém přidavném ohřívači vzduchu, podobně jako funguje fén na vlasy, že bych ho mohl zabudovat pod sedátko.Nahřát si nohy a trochu tělo v podzimních měsících.Je technicky možné něco takového zabudovat, zapojit to na baterií a tlačítkem na řidítkách si to zapnout, když budu potřebovat podobně jako v autě? Můj děda si kdysi dávno postavil svůj vlastní traktůrek na pole a byl technicky zručný.Tak věřím, že by mohl mít někdo dobrý nápad jak na to.
Zacal bych navlekama na riditka, dekou na scooter a teplou perovkou, pak bych popremyslel o vyhrivanych heftach a pokud by to stale bylo malo, tak nakonec i to elektricky vyhrivane obleceni.
Predavaju sa ohrevy do lyziarok, to je ale tepelne izolovana vec s malym unikom tepla. Co si viem predstavit, za cenu skratenia dojazdu, je obetovat cast kapacity akumulatora na ohrev sedadla. Nieco ako fen sa pouzit neda, malo by to obrovsku spotrebu a teplo by unikalo do okolia.
Bud prestante jazdit alebo poriadne oblecenie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.