Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasné vyvrcholení - co pomůže?

Od: legea odpovědí: 21 změna:

Mám takový problém :) Potřeboval bych radu s partnerkou máme sex velice často ale mam takový problém s předčasným vyvrcholením vždy jsem moc rychle :p :D poradte jak nato abych si to užil dýl dekuji :).

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

0x

Kolik Vám je? Moc asi ne, že, tipuji do 20ti let? V tomto věku je tento problém poměrně častný... Zkuste soulož přerušovat - v mezipauze se třeba mazlit případně se věnovat partnerce *frajer* Také existují i znecitlivující gely.

doplněno 13.06.12 12:19:

častý

legea
hodnocení

je mi 17 let :) a děkuji za odpověd

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky partnerka může pomoci tisknutím správných míst. Jinak - co třeba užít si to vícekrát za sebou, to se pak prodlužuje :) a pokud máte dobrý vztah, nemělo by to partnerce vadit.

legea
hodnocení

Děkuji za radu ..Ano vztah máme v pořádku

hodnocení

0x

Budete se možná zlobit, omlouvám se, ale připomínáte mi v tomto věku tlakový hrnec. Nedá se to udržet a dřív, než to začne, je po všem. Nejste v tom sám, je to věkem a taky tím, že člověk ještě nemá ustálené správné sexuální prožitky. Až budete starší a v otázce sexu zkušenější, uvidíte, že se naučíte hodnotně prožívat sex delší dobu. Hovořte o tom i s partnerkou, nestyďte se, ať víte, co jí dělá dobře, abyste ty chvilky spolu prožili hezky oba.

Jenže život se překulí kolem Vás a nastane pravý opak. Až přijde taková šedesátka, budete se snažit a snažit a ...půl hodiny, třičtvrtě, hodinu ..A NIC. A uvidíte, že ještě budete vzpomínat na doby, kdy Vám bylo 17!*smich*

To je prostě život a nikdo to nepředělá. Je to škoda. Jaga.

legea
hodnocení

dekuji moc za odpoved .. A vubec se nezlobím :)

legea
hodnocení

o to nejde že nemáme hezký sex užíváme si to oba .. :) ale me stačí málo a jsme u vyvrcholení takže bych chtel u kvuli partnerce aby si to užila dýl proste se naučit to nejak ovládat ;)

To opravdu přijde až časem. V 17 letech je tohle úplně normální. Sice rychle přijde vrchol, ale po krátkém odpočinku může přijít druhý... a třetí... jo, to byly doby...

ladaadal*
hodnocení

0x

Jak jsem už psal, nebo ještě můžeš zkusit věnovat se partnerce dýl při předehře a sebe vynechávat. Když se i partnerka bude soustředit víc na sebe než na tebe, to by v tom byl čert... hlavně to chce hodně komunikovat než se stoprocentně poznáte*palec*

legea
hodnocení

jo Dik hele je mi sice 17 ale s partnerkou máme tolik společnýho a bví me so takovjch věcech že by te to ani nenapadlo takže komunikace mezi náma je 100% výborná

legea
hodnocení

Dobře díky to by mohlo zafungovat ;) že se budu venovat víc jí abych jí pořádne rozproudil a já se až když buud vní to by mohlo fungovat diky ;)

bender*
hodnocení

0x

takovej vseobecne znamej trik (kterej i ja pouzivam do tedka) je, ze kdyz to na tebe de a chces to prodlouzit, tak zacni myslet na neco asexualniho. treba paroubkovo zenu (tu bejvalou :D ) ale to ti fakt neradim, podle me neni v poradku myslet na takovy veci kdyz si se svoji partnerkou. U me zabira velice dobre myslet na fotbal a jeho pravidla (funguje to az moc podezrele dobre) a samozrejme co uz tu bylo receno, staci kdyz na chvili z partnerky uteces, kdyz to na tebe de, staci chvilicka, mezi tim muzete zmenit polohu nebo ji muzes jenom tak drazdit, nez se zase zklidnis a pokracovat dal...

ben*

Jestli chceš aby si to i partnerka déle užívala, tak není nic jednoduššího než požádat kamaráda nebo spolužáka a ten ti může eventuelně vypomoct..*tanec*

legea
hodnocení

moc ti dekuju za radu ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky jestli nepoužíváš kondom, tak to může pomoct. Je to sice jak lízat zabalené lízátko, ale je to ochrana. A pokud ho používáš, zkus dva. Nemám vyzkoušeno, ale prý taky pomáhá;)

legea
hodnocení

DVA?:) zajímavá rada dik jo a kondom používám přítelkyne nemá antikoncepci

askmenow*
hodnocení

0x

Můžeš zkusit soulož na chvilku přerušovat a věovat se v té době partnerce jinak.

Také si můžeš koupit extra silné kondomy, které trochu snižují citlivost.

Prodávají se i speciální kondomy pro zlepšení výdrže, jelikož jsem holka, vlastní zkušenost s nimy nemám ;) ale slyšela jsem že to funguje aspoň trochu.

Také by mohla pomoct masturbace předtím, než vyrazíš k přítelkyni.

... a možná erekční kroužek? Ale to trochu tipuju, zjisti si o něm víc.

dzordz*

Kroužek nevím, ten by to možná ještě uspíšil :)

Znecitlivující přípravky určitě pomůžou, samozřejmě aplikované jen na vás a s kondomem.

legea
hodnocení

dekuji.. a mužete mi poradit blíže nebo napsat ty znecitlivující přípravky nebo neco dekuji ;)

askmenow*

pepino.cz/...

durex.com/...

doplněno 13.06.12 21:54:

Jinak jsem koukala na info o těch erekčních kroužcích a prý by se zaškrcením měla erekce skutečně prodloužit. Tak kdyžtak omrkněte nějaké weby / prodejny.

doplněno 13.06.12 21:55:

A našla jsem na webech sexshopů i spec. lubrikanty oddalující ejakulaci, jen cena je poněkud vyšší.

dzordz*

No ano, krev odtéká pomalejš a erekce se prodlouží. Ale to je tak pro starší, kterým "už tak nestojí", jinak to skutečně spíš uspíší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]