Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již několik let mám zřízenou službu Pay Pal. Potřebuji se tam přihlásit, ale chce to po mě ověření, že jsem já ten uživatel co se přihlašuje. Zadám heslo, email, ale pak mi to chce na telefon poslat nějaký kód. I když mám sice špatný signál, ale nějaký mám, kód mi nikdy nepřijde. Když požádám o zavolání, tak mi sice někdo volá ale je to nestandardní formát čísla, takže to nechci zvedat, nevím zda to není ze zahraničí. Jak mám tedy ověřit svou identitu? Poradí někdo kdo s tím má zkušenost? Díky
Jenže já bych potřeboval aby ten člověk mluvil česky, anglicky se fakt nedomluvím. Hovor je z Anglie, to už vím. Teď už mi chodí pouze sms o zmeškaném hovoru, je tu velmi nekvalitní signál. Proč mi ale nepřijdou ani ty sms s kódem? Sms většinou ten malý sugnál co tady je, zvládnou...
A ano, mají pražské číslo, ale tam zase sedí angličan a tudíž mám smůlu.
Tento problém jsem nedávno řešil na telefonu manželky ( Xiaomi RN 8 ) Už ho nevlastní, ale dal jsem jí můj Xiaomi MI 8 a tam ty sms kody z PayPalu přijdou. Má rada...zkuste jiný telefon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.