Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, vzhledem k tomu, že jsem časově vytížená a z nedostatku příležitostí jsem seznámila přes Tinder s mužem (podle chování asi chlapcem) který mne od začátku zaujal. Druhý den jsme si volali, povídali si asi 3 hodiny, s tím že bychom si zašli druhý den na schůzku, a že se domluvíme na čase. Čekala jsem do oběda, než mi dotyčný napsal, že se mu to nehodí, a zpozorovala jsem, že se jeho intervaly odepisování prodloužily z pár minut na X hodin. Další den mi už ani neodpověděl, a od té doby jakoby se vypařil. Říkám si pořád, jestli se mu něco nestalo, nebo jestli si třeba o mně něco nezjišťoval, co by se mu třeba nemuselo líbit.. Myslíte, že ho okouzlila nějaká jiná, a on mi jen nechce sdělovat důvod proč už mi nechce psát? Mně je 29, jemu 34.
Asi stále hledá. Ještě nenašel, ale o Vás ztratil zájem. Pokud jste si povídali 3 hodiny, tak jste o sobě řekla asi dost, aby mu to stačilo a on vyhodnotil, že nejste ta pravá, kterou hledá.
Sex, peníze, bydlení, zábavu apod..
O nic jste nepřišla. Tohle jsou fikaní hledači, kteří hledají jenom to konkrétní.
Vysloveně oslovují nováčky. Víte o něm víc Vy, nebo ví o Vás více on? Kdo více mluvil o svém soukromí? On nemusel mluvit pravdu, kdežto Vy jako nová, naivní říkáte vše na rovinu a pravdu, také to tak mám, nebo lépe řečeno měla jsem, ale je to o povaze a určitém otrkání.
34 let a asi chlapec? Ano, i mladý kluk může mít fejk profil.
Nu, hledat na Tinderu něco jiného než víceméně jednorázový sex s nějakým olezlým obšourníkem je naivita neskutečná. Kašlete na něj a najděte si normálního chlapa někde venku.
Fotku na Tinderi ste mali realnu? Mal som to podobne, nie Tinder, bezne pisanie cez internet, potom sme si zavolali, stretli sa, zial, vobec sa mi nepacila. Poslala mi sms, ake super stretnutie to bolo, ale vobec som nereagoval.
A to je špatně, že jste nereagoval.
To víte Vy, ale ten druhý neví, čeká, je v nejistotě, ve vzduchoprázdnu.
Stačí napsat, sorry, ale nemám zájem, nebo cokoliv jiného, co to vysvětlí a je vyřešeno, čistý stůl, ukončeno na obou stranách. A je to i slušnost.
Vzhladom na to, ako system "nereagujem" pouziva 99% zien, mi to pripada ako pre ne dobre pochopitelny sposob reakcie. Ci je to slusne, je otazka, nieco ine je zmiznut niekomu bez slova zo zivota po istom case vztahu, nieco ine je viac sa neozvat po prvom osobnom stretnuti.
Nebyla jste určitě sama, komu poskytl svou přízeň. Je to stejné, jako když vybíráte v obchodě kabát. Dáte si jich přinést 5, zkoušíte, váháte, který by byl asi nejlepší. Stejně to asi udělal on. Testoval určitě několik žen, která by mohla být ta pravá, Vy jste vypadla z kola. Něco jste mu o sobě prozradila / o čem byste jinak 3 hodiny tlachali?/, něco si třeba dohledal sám. Díky sociálním sítím je dneska každý jako pod mikroskopem. No a zjistil asi, že nejste ta pravá. Asi hledá dál, možná dodnes. Jsou takové typy. Můj taťka kdysi říkával: "On chodí od jednej k druhej, jako ten nebožtík Tuhej."
I když jste časově vytížená, není nad to hledat naživo. Do seznamky může každý napsat, co chce a ženy padají na kolena, naživo sama vidíte, jak se chová, jak jedná, jak mluví...Zajděte si občas zatancovat, do kavárny, do divadla, na výlet, ...třeba s kamarádkou. A hned budete vědět, s kým máte tu čest. Přes PC a mobil Vám může namluvit cokoliv. Prostě, asi poznal z jeho pohledu lepší ženu a nemá odvahu na to, říct Vám to napřímo. Jaga.
Neviem si predstavit, ako v kaviarni alebo divadle oslovim jednu alebo dokonca dve uplne nezname zeny. Je tu vela rizik, v dnesnej dobe to mozu byt lesby alebo to bude vnimane ako obtazovanie.
Este na horach to ide, tam sa dam v pohode do reci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.