Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tak před 2 týdny mi byli vytrhnuty 2 spodní osmičky, jenže tak 3 den mi přišla neskutečná bolest na jednu z vytržených ran. Byl sem již 3 u zubařky (vždy mi to vyčistila a dala nějakou vložku na hojení). Naposledy mi to vyndala před 5 dny, jenže problém je že mě to zase začalo bolet (ikdyž o dost méně než to bolelo, už to jde vydržet bez prášků) avšak není to nic příjemného. Chci se zeptat zdali mám jít zase k zubařce nebo se to nějak může zahojit samo?
Díky
Tak jí zavolejte, jestli má smysl k ní jezdit nebo to vyplachovat a čím. Já šalvějí, propolisovou úst.vodou..
Tělo válčí se zánětem, tak se snažte jíst zdravě, abyste měl dostatek vitamínů / zelenina, saláty, kys.zelí, ovoce/ a minerálů /ryby, ořechy, mandle, vločky, cereálie, banány, česnek, kefír, panens.oleje ze semen...Hodně pít, chodit na vzduch a spát. Případně koupit vit C, B a Zn + probiotika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.