Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může řidič přepravní služby žádat občanku?

Od: mcihal odpovědí: 3 změna:

Objednám si něco z e-shopu. přiveze to nějaká přepravní společnost PPL,DPD,GP,GLS,DHL,...

Může řidič požadovat občanku? Většinou si opisují číslo. Není to osobní údaj?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mcihale, může požadovat cokoliv, ale ještě semi nestalo, aby chtěl občanku.

číslo OP mu sdělíte, nebo ať odjede, že si to vyřídíte s firmou...

marenka*
hodnocení

0x

Tak ode mne jí taky vždycky chtějí a ještě mi nepřišlo na tom nic divného *sok* Naopak, vždyť na poště to chtějí taky.

amlim*
hodnocení

0x

Několikát týdně mi vozí zboží, někdy je zboží zaplacené přímým inkasem, někdy na dobírku. Občanku chce vždy jen nový řidič, který mě nezná. To by také mohl předat zboží do nesprávných rukou, musí se krýt. Před vánocemi se mi stalo, že se řidič spletl a nechal o balík více, později jsem zjistila, že není pro mě. Volala jsem na firmu a řidič, který se vrátil mi byl moc vděčný. Bylo tam zboží za 20 tisíc.Ten už po mě občanku nikdy nechtěl.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]