Nejste přihlášen/a.
To bude chtít odborníka - psychologa pro manžela. Nebo oba dva manželskou poradnu. Sama můžete kontrolovat své chování, abyste se přesvědčila jak se k manželovi chováte. Nemusíte si to ani uvědomovat, nebo za ta léta může být manžel citlivější na některé věci. Také by to chtělo, aby se nechal manžel vyšetřit. Může to být tou psychikou, ale také to může být nějaký zdravotní problém. Hodně spolu komunikujte. Ať Vás manžel začne upozorňovat na to, když se ho Vaše chování třeba dotkne. Přesvědčte ho, že se nemusí bát někoho s kým je 15 let. Jste jeho nejbližší člověk a důvěra ve vztahu by mezi vámi měla být. Ovšem toho psychologa pro manžela zvažte.
Většina lidí si bohužel neuvědomuje jak je vidí druzí. Včetně mně.
Zkusil bych ruční stimulaci nebo orál s chválením jaký je pašák atd. Pokud mu to jde rukou, mělo by to jít i tou vaší. A pak v nejlepším přejít na normální sex. U muže dělá opravdu hodně chování partnerky. Jinak je fajn, že o tom mluvíte. Je to první krok ke zlepšení.
Jestli to byl on, kdo vždy bouhnul do stolu a teď povídá, že má z vás stres, strach a malé sebevědomí, tak to může být jenom jeho výmluva. Aby to jako na něco svedl. Nechce si to jako chlap přiznat, že problém nejde přímo od něho, že jste ho vlastně způsobila vy.
přesně tak, pokud mu to jde rukou, tak zdravotně je vše vpořádku a psychika nejspíš taky. Miluju, když ho hned každý posílá k psychoušovi nebo doktorovi, jakože má hned nějaký problém..přitom je ten problém asi trošku někde jinde. Navíc nejsme nikdo s něma při "tom", tak nemůžeme vědět co se přesně děje..navíc by jsme je musely trošku znát, co se u nich odehrává doma i mimo sex a vyslechnout druhou stranu, nejlépe jako kamoš..možná bysme se dověděly věci
Jednoznačnou odpověď tu nikdo nedá ale můžeme zkusit možnosti
Měl jsem jednu přítelkyni. Na začátku vztahu mě přitahovala, všechno nám fungovalo a bylo to moc fajn. Časem ale oroblém byl že ona chtěla třeba 3x za den na to vletět jako na začátku vztahu a já už tak nějak neměl chuť. Takže samozřejmě začala nadhazovat že nejsem zdravý atd. Rozešla se semnou a za měsíc, i když jsem ještě oplakával starý vztah jsem někoho potkal. Slečna měla o dost lepší postavu než předchozí a byla nová a neprozkoumaná. Hmm no najednou to šlo 3x za den a klidně i několik dní po sobě. Holt každý se trochu omrzí ale tím že zapracujete na svojem vzhledu, což většinou znamená mít akorát váhu ( někdy i málo škodí) podle představ muže.
Pak by stálo za to aby manžel skočil na endokrinologii a udělal se test na SHBG, testosteron a volný testosteron.
A pak taky důležité, můžete vypadat jako filmová hvězda ale pokud mu každý týden něco pindáte, nikdy ho nepochválíte a nejste z něj nadšená tak ani on nebude z vás. Nemusí to být nic konkrétního a nesmíte to dělat okatě ale problém je v tom že nám mužům dost imponuje když nás žena chce a on to pozná ani neví jak a proč. Pokud už zněj nejste moc unešená, nedivte se že ani on není z vás.
A nakonec, jste po porodu,nějaké cviky na stažení vagíny můžou taky pomoct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.