Ahoj. Je normální, pokud si lehnu na záda a prohamatavam si břicho že na místě pod hrudní kostí,kde má být žaludek je to pevný, ne tak prohmatný? Mám tam vleže tvrdou jakoby bouli velkou Zajímalo by mě jestli to tak je v pořádku že je to špatně prohmatný pod hrudní kostí? Je to správne že cítím takovou tvrdou bouli? Děkuji za odpověď
A máte trávicí potíže? Bolesti? Jinak tam je tzv mečík. Chrupavčitý výběžek z hrudní kosti. Pak možná něco souvisejícího s bránicí.../?/ Co to je velká boule? Pingpongáč, tenisák, pomeranč...
A co Vás vedlo k tomu, abyste se začala prohmatávat? Je mi 73 let, a dosud mne ani ve snu nenapadlo, abych se začala prohmatávat. To máte nějaké potíže, nebo co Vás k tomu vedlo? Jestli máte zdravotní potíže, tak raději navštivte lékaře, aby Vás jako odborník prohmatal on, a vyloučil, nebo naopak odhalil případný zdravotní problém. Pochybuji, že se na internetu dozvíte, jestli je ta Vaše "tvrdá boule" normální.
Z hrudní kosti odstává chrupavkový výběžek, někdo ho mívá větší.
pat24
Měla jsem na mysli ze žaludek se mi zdá na prohmat jako tvrdá boule velká, jestli je to ok , že je to mírná tvrdá boule ten žaludek nebo to místo kde je žaludek Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.