Nejste přihlášen/a.
Pokud jseš pořád ve stresu, tak si připlať jízdy a jezdi a jezdi, dokud to nebudes dělat skoro automaticky, není opravdu ideální, co se stalo mojí manželce před 40 lety, zastavila s čerstvým řidičákem před jednoduchou křižovatkou, kde křížila hlavní a zeptala se "co mám dělat", a to tehdy nebyl zdaleka takový provoz.
A jste přesvědčená, že ten stres nebudete mít, až vjedete do hustého provozu? Mojí kamarádce papíry nedali, protože když byl na silnici problém, pustila volant. Ale už je to hóódně dávno.
Každopádně vám přeji, ať se to tentokrát podaří
Já dělala zkoušky na auto ve vyšším věku, testy nebyl problém, stejně jako řešení situací na silnici, ale to řízení ! No, to byl horor. Poprve jsem je taky neudělala,nemohla jsem zacouvat ma parkovišti a prý jsem jela moc pomalu a brzdila provoz, no, to jsem brala, pak si připlácela jízdy, učitel už nevěděl, kam se mnou má jezdit, pomalu všechny ulice jsem znala nazpaměť. Pak jsem si řekla, že když mě to stálo tolik nervů a peněz, že to musím udělat a udělala. Není pravda, že v běžném provozu budeš nervozní víc než při zkouškách, když jezdím, jsem klidná, snažím se, aby mě nic nerozptylovalo a jezdím ráda. Co se mnou dělali zkoušky mladí machři, jezdit uměli, ale zkoušky někteří taky neudělali. Tak klid , ono to dopadne dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.