Nejste přihlášen/a.
Taky mi před rokem spadla korunka. Můj starý dobrý zubař, co by ji přilepil na počkání, už ale skončil. Tak jsem doufala, že mi ji moje nová zubařka přilepí zpět. Nasadit šla krásně, ten výběžek tam byl, a držela, jen to chtělo to lepidlo...
A sklaplo mi, když mi řekla, že to takhle nepůjde, že ona dělá korunky jen nové a z moderních materiálů, tak že budu potřebovat korunku novou, zirkon, za 5,5 tisíc. Tak jsem tam jela / do sousedního města/ během dvou měsíců 3x, aby sňala otisky, vytvořila ten nástavec na zubu, dala udělat novou korunku, pak ten hrot hodinu non stop brousila a ve finále konečně ten skvost nasadila s lepidlem a za použití nějakého zapékacího nástroje.
No, mám korunku novou za 5,5 tis., krásnou a kvalitní .A tu, co mi spadla, mám doma nanic. Myslela jsem, že po 70 takový drahý srandy nemá smysl v puse instalovat, když ta spadlá byla dobrá...Holt je to kšeft.
Změna zubaře nepřipadá v těchto končinách v úvahu. Když skončil ten můj starý, dlouho jsem marně sháněla zubaře, který nemá plno. Odškrtávala jsem seznam zubařů, co mi dali na VZP. Objela nebo obtelefonovala jsem všechny v našem periferním okrese. Jednu mladou zubařku jsem našla, ještě byla na mateřské, a že začne ordinovat za měsíc a má ještě pár míst volných. To byla pro mne tenkrát spása, i když s dojížděním. Jinak zubařka je to pečlivá a důsledná. S tou korunkou už jsem se smířila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.