Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stoji prilepeni korunky?

Od: hankas® odpovědí: 10 změna:
Musim k jinemu zubari , protoze muj zubar je az 120 km daleko a myslim ,ze prilepeni je otazka nekolika minut a je zbytecne proto jezdit tak daleko. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Taky mi před rokem spadla korunka. Můj starý dobrý zubař, co by ji přilepil na počkání, už ale skončil. Tak jsem doufala, že mi ji moje nová zubařka přilepí zpět. Nasadit šla krásně, ten výběžek tam byl, a držela, jen to chtělo to lepidlo...

A sklaplo mi, když mi řekla, že to takhle nepůjde, že ona dělá korunky jen nové a z moderních materiálů, tak že budu potřebovat korunku novou, zirkon, za 5,5 tisíc. Tak jsem tam jela / do sousedního města/ během dvou měsíců 3x, aby sňala otisky, vytvořila ten nástavec na zubu, dala udělat novou korunku, pak ten hrot hodinu non stop brousila a ve finále konečně ten skvost nasadila s lepidlem a za použití nějakého zapékacího nástroje.

No, mám korunku novou za 5,5 tis., krásnou a kvalitní .A tu, co mi spadla, mám doma nanic. Myslela jsem, že po 70 takový drahý srandy nemá smysl v puse instalovat, když ta spadlá byla dobrá...Holt je to kšeft.

hodnocení

Tak to bych asi zmenila zubarku. Ja mam korunku asi 2 roky , tak , pokud mi ji neprilepi , tak jinou nechci.
liska5

Změna zubaře nepřipadá v těchto končinách v úvahu. Když skončil ten můj starý, dlouho jsem marně sháněla zubaře, který nemá plno. Odškrtávala jsem seznam zubařů, co mi dali na VZP. Objela nebo obtelefonovala jsem všechny v našem periferním okrese. Jednu mladou zubařku jsem našla, ještě byla na mateřské, a že začne ordinovat za měsíc a má ještě pár míst volných. To byla pro mne tenkrát spása, i když s dojížděním. Jinak zubařka je to pečlivá a důsledná. S tou korunkou už jsem se smířila.

hodnocení

No už jsem objednaná na úterý, tak se projedu 120 km tam a 120 km zpět , protože tady mi ji nepřilepí,že za to nemůžou ručit, tak si to nevezmou na triko. Musím jet vlakem a 20 už mi taky neni. Smutné je, že je to 10 minut práce.

hodnocení

3x

Já zaplatila za přilepení můstku 250,- Kč. Pojišťovna to nehradí. Známá si přilepila korunku vteřinovým lepidlem !*smich*

tabletka*

Tomu se vteřinovým lepidlem nevěřím, můj ex to jednou na chatě zkoušel a ač je manuálně velmi zručný, korunka nedržela, tohle lepidlo v puse se slinami nefunguje.

fram
hodnocení

3x

Moje korunka připevněná stála necelých 500Kč, v červenci. Plomba bílá 1400Kč. Nová kořenová nástavba s korunkou 7000KČ.

hodnocení

0x
Každý zubař má svůj ceník.
Problém bude, že jiný zubař vás nevezme, když máte svého.

jirkazxc
hodnocení

0x
Otazka je, jestli bude ochotný předělávat cizí práci.
Kdo za to přilepení bude ručit?
hodnocení

Nechci nic předělávat , jen kapne lepidlo a prilepi, otázka 2 minut. Kdyz nevezme , tak nevezme , udelam si vylet ke svemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]