Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou na hranicích do Chorvatska kontroly

Od: olek* odpovědí: 9 změna:
Cestuji autem do Chorvatska.Nejsem naočkovaný ani nemám žádný test. Formuláře tam ani zpět nechci vyplňovat,protože nemám čas se zabývat nějakými vymyšlenými blbostmi,které se o nic odborného neopírají,jsou protizákonné z hlediska práva nemají žádné opodstatnění a soudy to opět smetou ze stolu.Stačí si pro namátkovou kontrolu na hranice vytisknout výrok soudu a předložit jim to,že na to nemají právo?Je zákon víc než vládní nařízení?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

15.09.21 17:09
hodnocení

4x

Provokace

hodnocení

3x

Na chorvatských hranicích byly kontroly VŽDY ! Je to hranice Schengenu a tím pádem tam jsou kontroly z obou stran.

vilik*
hodnocení

0x
Tak to mě zajímá.
Dejte vědět, který den dovolené jste se vrátil.
Jinak já naposledy zažil situaci, že cestou zpátky stálo v prostoru hraničního přechodu Šentilj-Spielfeld asi 30 vojáků.

Šentilj - to je Slovinsko / Rakousko

vilik*
No, asi tam byli kvůli migrantům, nebo nevím. Stáli a jen koukali, asi 2 auta stála stranou.
cikitsaka

Tuhle sobotu jsme jeli z Istrie do Prahy. Přechody Sočerga (HR-SLO) (kontrola jen cestou do HR), Loiblpass (SLO-A) - zběžné ukázání občanky, Dolní Dvořiště bez kontrol.

Chorvati budou chtít, abyste zůstal 10 dní v karanténě. Jednoho známého v ní ale nekontrolovali. Nejspíš na to nemají lidi. Víte o někom, koho kontrolovali u nás?

petrwoods
hodnocení

0x
Jasně! Ukažte chorvatským celníkům vytištěný výrok soudu a ještě vám zasalutují.

hodnocení

0x

Vy máte výrok chorvatského soudu o nezákonnosti kontrol? Odkud?

olek*
Už jsem v Chorvatsku na Makarské riviéře a projel jsem bez zastavení na hranicích.Správně by tam měli být ale jsou líní pracovat i navzdory tomu že jsou v červené barvě a jen mávnou rukou a neřeší to.Jen mediálně straší kolik papírů musíte mít a potom když to má člověk tak úplně zbytečně sám pro sebe na ozdobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]