Cestuji autem do Chorvatska.Nejsem naočkovaný ani nemám žádný test. Formuláře tam ani zpět nechci vyplňovat,protože nemám čas se zabývat nějakými vymyšlenými blbostmi,které se o nic odborného neopírají,jsou protizákonné z hlediska práva nemají žádné opodstatnění a soudy to opět smetou ze stolu.Stačí si pro namátkovou kontrolu na hranice vytisknout výrok soudu a předložit jim to,že na to nemají právo?Je zákon víc než vládní nařízení?
Tak to mě zajímá. Dejte vědět, který den dovolené jste se vrátil. Jinak já naposledy zažil situaci, že cestou zpátky stálo v prostoru hraničního přechodu Šentilj-Spielfeld asi 30 vojáků.
No, asi tam byli kvůli migrantům, nebo nevím. Stáli a jen koukali, asi 2 auta stála stranou.
cikitsaka
Tuhle sobotu jsme jeli z Istrie do Prahy. Přechody Sočerga (HR-SLO) (kontrola jen cestou do HR), Loiblpass (SLO-A) - zběžné ukázání občanky, Dolní Dvořiště bez kontrol.
Chorvati budou chtít, abyste zůstal 10 dní v karanténě. Jednoho známého v ní ale nekontrolovali. Nejspíš na to nemají lidi. Víte o někom, koho kontrolovali u nás?
Vy máte výrok chorvatského soudu o nezákonnosti kontrol? Odkud?
olek*
Už jsem v Chorvatsku na Makarské riviéře a projel jsem bez zastavení na hranicích.Správně by tam měli být ale jsou líní pracovat i navzdory tomu že jsou v červené barvě a jen mávnou rukou a neřeší to.Jen mediálně straší kolik papírů musíte mít a potom když to má člověk tak úplně zbytečně sám pro sebe na ozdobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.