Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatnuté pěsti ve spánku

Od: cak1 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Přítelkyně mě v noci nachytala jak spím s totálně zatnutými pěsti. Snažila se mě prý v klidu ty ruce uvolnit ale bez šance. Totální křeč. Já se párkrát vzbudil a bolela mě čelist tím jak jsem měl zatnutou pusu. Pociťuji to už rok možná dva. Nevím jak se uvolnit. Je fakt, že v týdnu spím maximálně 5 hodin denně.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
asi uvolnovala spatnou koncetinu

hodnocení

0x
Občas si vemte hořčík.

hodnocení

0x

Zatnutá čelist? Neskřípete v noci zuby - patra horní o dolní? Říká se tomu bruxismus. Nervozní napjatí lidé tímto trpí.

doplněno 16.09.21 12:49: Na zatnutou čelist se dává zubní dlaha, protože zuby trpí a obrusuji se horní/dolni o sebe. Zeptejte se zubaře.
gordon

dlouhodoby stres, lekari ti zrejme doporuci takovy gumovy chranic (podobny co maji boxeři), co si nasadis na noc na zuby.

gordon

jestli to mas i pres den, tak strkat jazyk mezi zuby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]