Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocný kolega v práci

Od: qqqqqqq odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám problém s kolegou, který má nějaké střevní obtíže, přesto ale přišel do práce a tvrdí, že je v pohodě, a že v práci být musí kvůli dokončení nějaké přednášky, kterou má zítra a nechci jí rušit. Přitom by věš mohl dělat z domova, takle akorát šíří nákazu. Co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nějaké střevní potíže nemusí být nakažlivé. Třeba jen něco špatného snědl.

72mona
hodnocení

4x
Pokud nedělá v potravinářství,tak nic. Jen dodržujte odstup a běžná hygienická opatření. M.

hodnocení

2x
Odložit výlety a pracovní cesty, příští dny se zdržovat v blízkosti WC.
Před těmi to střevními chřipkami neutečete.
U nás něco podobného před pár dny proběhlo, všichni jsme přežily.

hodnocení

1x
Tato doba (a lidé) je úžasná.
Kolega v práci má sra*** a řeší se to na internetu.

qqqqqqq
hodnocení

Dobrý den, děkuji všem za odpovědi. Holt to budu muset nějak přežit.

hodnocení

0x

Většinou se střevní chřipka šíří vzduchem. Udělejte si zásobu živočišného uhlí a at se jím naláduje i kolega.

tabletka*

A musí se s ním ládovat ten kolega i v případě, že má třeba podrážděnou slinivku? To jsou zas rady.

hodnocení

0x

Pokud něco snědl, tak to nechytnete, ale já bych raději měla po ruce živočišné uhlí. Jinak na žaludeční nevolnost pomáhá ledová coca cola po doušcích a rum s kuličkou pepře - ten jsem ale zatím nezkoušela.

hodnocení

0x

nějaké střevní obtíže

Vy nevíte, co mu jen, jen mu třeba nesedlo jídlo. To se stane každému, že jeden den sedí častěji na WC a druhý den mu nic není.

Jako nákazu šíří?

(Někdo šíří nákazu, jiný zlobu, kdo je horší?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]