Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, volalo mi neznámé číslo, paní se představila příjmením, firma zkomolená a prý bezplatně dělají revizi a kontrolu oken + žaluziií, zda mám zájem. Zájem nebyl. Máte někdo s takovou firmou také zkušenosti, že by vám nabízela tyto služby nebo to budou nějací opět šmejdi, chtějíc se jenom vedrat do bytu.
Jestli se chtějí vedrat do bytu nevím, ale že jsou to šmejdi je téměř jisté. Nebavit se, zavěsit.
Nemám rád, když mi někdo (kdokoliv) něco (cokoliv) vnucuje, zvlášť po telefonu (i kdyby to bylo myšleno upřímně). Mám takovou zásadu - až budu potřebovat nějakou službu, najdu si jí sám. V dnešní Internetové době to není problém.
Proč by to měli být hned šmejdi? Udivuje mě, jak rapidně upadá dřív docela obyčejná dovednost cokoli vyřídit po telefonu. Neměl by být problém zeptat se na podmínky. Každý podnikatel nějak hledá zákazníky. V tomhle případě bych se třeba zeptal, jestli mi prodají náhradní rolničky k žaluziím a hned bych věděl, co jsou zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.