Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace výrobku vs zánik firmy

Od: york* odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem boty od firmy v Brně John Garfield. Byla reklamace a prodavačka říká přijďte za měsíc což jsem učinil ale firma nikde. Je se všemi pobačkami v česku v likvidaci.Když jsem na netu našel kontakt na nuceného správce tak mi odůpověděl že jsem měl uplatnit měsíc po vyhlášení úpadku nárok u soudu v Ostravě. Není to pro obyč. zákazníka síla? Co s tím? Nemáte nápad? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to sice blbý, ale máte holt smůlu. Nezbyde vám nic jiného, než si nechat boty opravit na svoje náklady.

york*
hodnocení

Boty nemám a peníze taky ne. To je snad jasný ne?

janax

Nástupcem firmy John Garfield je firma JG Shoes s. r. o. sídlíci na ulici Drahobejlova 1019/27 v Praze 9.
Firma zde má pouze doručovací adresu. Dopisy vybírá Smart Office (zakládání společností a prodej firem), viz
smartcompanies.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]