Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem boty od firmy v Brně John Garfield. Byla reklamace a prodavačka říká přijďte za měsíc což jsem učinil ale firma nikde. Je se všemi pobačkami v česku v likvidaci.Když jsem na netu našel kontakt na nuceného správce tak mi odůpověděl že jsem měl uplatnit měsíc po vyhlášení úpadku nárok u soudu v Ostravě. Není to pro obyč. zákazníka síla? Co s tím? Nemáte nápad? díky
Je to sice blbý, ale máte holt smůlu. Nezbyde vám nic jiného, než si nechat boty opravit na svoje náklady.
Nástupcem firmy John Garfield je firma JG Shoes s. r. o. sídlíci na ulici Drahobejlova 1019/27 v Praze 9.
Firma zde má pouze doručovací adresu. Dopisy vybírá Smart Office (zakládání společností a prodej firem), viz
smartcompanies.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.