Nejste přihlášen/a.
Rodiče již nežijí, ale třeba měli sourozence. Možná někdo z nich dosud žije a i kdyby ne, jistě měli děti, tedy Vaše bratrance či sestřenice. Tito příbuzní by mohli něco vědět.
Další možností je televizní Pošta pro Tebe, ale nešla bych tam. Afektovanou paní Ester nemusím a dávat pak najevo své city před zvědavým národem není určitě to pravé. Pokud by Vám vystoupení v televizi ale nevadilo, proč to nezkusit? "Pošťák Ondra" najde snad každého. Jaga.
Poradit by Vám mohli i lidé, sousedé, kteří dříve žili v okolí Vašich rodičů. Určitě se něco ví. Je škoda, že Vám to rodiče zatajili, nejednalo se přece o žádnou ostudu. Začněte od toho člověka, který Vám prozradil, že byste měla mít sourozence. Možná ví víc, než řekl.
To jsem, Denny, nevěděla. Myslela jsem si, že když Pošta si někoho ze žadatelů vybere a hledaného člověka mu najde, že za to musí ten žadatel do pořadu. Aby to bylo zajímavé, aby přibývali diváci. Netušila jsem, že je možno se setkat i v soukromí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.