Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najst muze?

Od: ana* odpovědí: 48 změna:
Prosím vás, jak a kde se seznamit s NORMÁLNYM mužem, když jsem uz starší ženská? Radeji čekám rady od chlapov, akí mají názor.

48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak si to zhrnieme :

katolicka, zije bez partnera, ale ma syna = zabavna kombinacia, s tym katolictvom to teda az take horuce nebude.

Mate 43 rokov, to mi teda povedzte, preco by si mal "normalny chlap" zacinat nieco so 43 rocnou s dietatom? Ak je zaujimavy, mladsie (pevnejsie, krajsie, bezdetne = spravi im vlastne dieta, ak ma zaujem) sa o neho pobiju. Cize vasa sanca je niekto rozvedeny, okolo 50, deti bude mat dospele, nesmiete ale cakat, ako bude s vami prevadzkovat hru na rodinu. Necakajte viac ako vikendovy sex a obcas nejaku dovolenku, vase dieta nechajte starym rodicom.

Zamyslite sa, co ponukate vy a podla toho mozete mat poziadavky.

tabletka*

Peter, dost přeháníte. Ne každá žena přes čtyřicet je zoufalka, která bere všechno a nechá si všechno líbit. Samozřejmě, dítě už mít nebude (pokud není praštěná), ale kategorie "normální chlap" zahrnuje i mužské, kteří nejsou žádná lovná zvěř, ale z nějakého slušného důvodu jsou sami a chtějí mít doma ne osmnáctiletou prsatici, ale ženu, na kterou je spoleh, nevypadá jak strašidlo (dbá o sebe) a je s ní zábava. Právě že se tazatelka musí zamyslet, co nabízí, ale nemusí přitom mít dojem, že je odepsaná a dobrá jen pro nějaké poloimpotentní socky.

janm*
hodnocení

2x

Hezký den

Dneska je to obecně problém, pro chlapy často větší než pro ženské. Mohu jen ze zkušenosti říct, jak to řeší některé vaše vrstevnice i daleko starší ženy. Zkrátka v prostředí kde se pohybují práce volnočasové aktivity apod., využijí běžných kolegiálních vztahů a běžné komunikace , je-li vyhlédnutý protějšek stále ještě "nechápavý" tak to řeknou přímo a nepokrytě, buďto to klapne nebo ne... Nebojte se komunikovat nebojte se naznačit je-li třeba i říct přímo, vy jako žena prakticky "můžete vše" aniž by to bylo bráno jako "obtěžování". Co se týká seznamek, tak tam jsou většinou problém zcela "nereálné" požadavky. Typicky : "Hledám muže sportovce nekuřáka abstinenta vzdělaného pracujícího zajištěného bez závazků moudrého inteligentního objetavého s nadhledem smyslem pro humor (rozuměj supermana) který by se chtěl starat o mé čtyři děti z bývalých vztahů." Často větší požadavky než by samy mohly nabídnout, čili to nemůže klapnout už jen z principu. *smich*

gordon

Tak pokud vztah beru jako obchod tak se obema stranam musi vyplatit.

smode*
Samozřejmě každý, i po všech stránkách zdravý, vztah JE obchod. Každý děláme to co nám za to stojí.
aham

názor muže: Kvalitní žena si otázku jak najít chlapa nepoloží. Musí je spíš odhánět.

návrh tazatelce: Zkuste katolickou seznamku.

A tohle mě pobavilo, tak si přisadím:

"Hledám muže sportovce nekuřáka abstinenta vzdělaného pracujícího zajištěného bez závazků moudrého inteligentního objetavého s nadhledem smyslem pro humor (rozuměj supermana)

To jsem já, až na ty supersvaly.

který by se chtěl starat o mé čtyři děti z bývalých vztahů."

Tak to já nejsem. Musel bych se vzdát té inteligence a to mi jaksi nevyhovuje.

ana*
hodnocení

no dakujem teda za tú nekvalitnú zenu, no teda to ste gentleman. Hroza.
aham

Mám raději pravdu než přetvářku. Pokud jste na tom jinak, ztrácíme tu čas.

U vás je tím faktorem nekvality syn bez fungujícího otce.

Na gentlemana si nehraju. Gentlemanství je pozůstatek středověké evropské dvorské etikety (gentleman = šlechtic). Mimo Evropu se prakticky nevyskytuje.

minsk
hodnocení

1x

Na seznamce.

www.rande.cz

V liště si zadejte ,,nováčci,, a další parametry. Ti, co jsou tam dlouho /hodně přihlášení/ tak asi nebrat, protože tam bude nějaký problém.

Vyřadíte ženaté, ty co chtějí jenom sex, adrenalinové nadšence, kteří chodí spát s lyžemi na nohách apod..

Mohu Vám ale napsat, že pár normálních mužů, kteří tam také jsou, hledá normální ženu a také si stěžují, že nejsou.

Tak se jenom setkat.

zaseja

Normální ženský tam opravdu moc nejsou, pořád by si jenom psaly, připadá mi to, jako by si jenom vyplňovaly čas samoty po večerech, přes den se zabaví prací, dětmi a vnoučaty, pak si dají něco jednoduchého k večeři, kouknou na nějaký seriál v televizi, teprve potom se začnou nudit a do půlnoci si s někým píšou a to je všechno, telefonovat si nemají zájem, to už by asi bylo moc osobní a o osobní setkáním setkání ani nemluvím.

Jsou registrované i 11 let a pořád hledají vážnou známost, trošku divné.

A do profilu místo vlastní fotky dají fotky krajiny a nebo kytek.

minsk

Ono to chce se stále zkoušet a nakonec se vidět. Protože teprve naživo se ukáže, jestli by to mohlo jít, musí se přitahovat i fyzicky.

Jestliže si píšete hodně moc dlouho, musí nastoupit - sejdeme tam a tam a napevno. Člověk nesmí být váhavý střelec, dát kudlu pod krk. Jinak má smůlu a žádný další dopisování. Platí to i pro opačné dopisování.

Jinak - kolik je u Vás moc?

S někým, kdo tam je 11 let, nebo i 3 roky to asi nemá cenu. To jsou totiž ostřílení borci, kteří se jenom baví a sbírají skalpy.

ana*
hodnocení

Milý minsk a nemozte mi dať nejaké typy na normalnych muzov na tej zoznamke? Napisem Vám email. to sa tak nedá? ďakujem za pochopenie.
Inak by ma zaujimalo, čo tým muzom vadí na tých ženách, že preco si nevedia vy rať, alebo preco nie sú spokojní, čo im vadí.
Ja som teda videla na zoznamke super zeny, ja keby som muz, asi by som aj nevedela ktorej skor napisat.
janm*

Známý co se seznamoval přes seznamku ( a nikdy neseznámil aby z toho něco bylo) viděl také "super ženy" které by chtěl, problém byl že žádná zase nechtěla jeho *smich* Tak to chodí toho co chcete vy tak ten nechce vás a co chce vás tak toho nebudete zase chtít vy ...

minsk

Já už jsem důchodkyně /65/ a lovím v jiných věkových kategoriích.

Takže tip by byl někde úplně jinde.

Jak píšu, zadat si nováčka, v okolí svého bydliště, společné zájmy, správně píšete pracujícího, bez dluhů, také bych do nezaměstnaného dlouhobobě na ÚP nešla. Na tom Rande se dá zadat i výška.

Samozřejmě, že je lepší mít svůj inzerát a potom jenom vybírat.

Viděla jsem inzeráty, kdy pán hledal mladou maminku s dítětem a nabízel i bydlení a pomoc. Takže nejsou všichni chlapi stejní.

A někteří nemohou mít svoje děti z fyziologických důvodů, tak pomoci vychovávat děcko/mít rodinu pro ně může být naplněním.

Ono začínat nový život ve středním věku a starším, je moc velký závazek, připoutat k sobě někoho. Tudíž se musí opravdu dobře vybírat, nejde už chybovat.

ana*
hodnocení

Dakujem. Tak som sa tam prihlasila a fotku schvaluje admin teraz. Tak na tej fotke co som sa teraz fotila, vyzerám lepšie ako v skutocnosti. Tak zas, ale spatnu fotku si nedám zas. Ak sa aj s niekym stretnem bude sklamaný. :(.

hodnocení

1x

Žádný muž není ideální a z pohledu všech žen normální.

Záleží jen na tom, co jste schopna a ochotna mu tolerovat. A zrovna tak on vás.

Trh je přesycen individuii a když se tam normální chlap objeví, je okamžitě sbalen. A 43 let je opravdu málo, to je naprostá pohoda na seznamování.

Doporučuji seznamku na facebooku /ne skupinu, ale přímo jejich seznamku/ a nebo již jmenované štěstí či rande, nebo seznamka.cz. Vybírat, vyřazovat, měnit foto, chodit na rande, on se někdo najde.

ana*
12.09.21 15:02
hodnocení

Ďakujem.

hodnocení

1x

Vaše otázka mi připadá dost zoufalá. Většinou vyplyne seznámení ze situace /v zaměstnání, při sportu, ve volném čase, ve vlaku, apod.../ Ve 43 letech nemáte zmeškáno.

Ale: mladí hoši hledají mladé dívky. Ten 30 letý, to by nebyla správná volba pro ženu středního věku s dítětem. Takový má ještě vítr ve vlasech...K Vám by se hodil 50 letý. Ale věřte nebo ne, i padesátníci hledají mladé dívky. :-D Pokud mají to štěstí a jsou volni. A pokud volni nejsou, hledají je také. *smich2*

Ženy ve Vašem věku většinou hledají starší chlapi, od 60 let výš. Ale spíš proto, že potřebují pomocnici, ošetřovatelku, kuchařku...A to taky není to pravé ořechové.

Ještě mě napadlo - rozhoďte sítě na Slovensku. Jste odtamtud, budete se určitě cítit jistěji při konverzaci se Slovákem. Navíc si myslím, že Slovensko je určitě založeno křesťanštěji, než je tomu u nás. Takže tam spíš seženete věřícího partnera.

Nedávno se tady na poradně Slovenka rozčilovala, že nerozumí česky, nechápe česky psaný text. I proto by bylo určitě lepší najít si partnera ze své země. Jak se říká: svůj k svému. Jaga.

zaseja
hodnocení

0x

Co to je starší?

ana*
11.09.21 23:28
hodnocení

43
zaseja

To jseš moc mladá, v nejlepších letech, to nemůžeš mít problém se seznámit.

ana*
hodnocení

Tak to teda mám problém sa zoznámit.
taky

Takový dotaz zde pokládal i houf daleko mladších... Nikdo nevíme kde ten náš nový,á chodí... To se těžko radí. Klidně ho můžete potkat i v Penny, zeptá se jestli nevíte, kde najde okurky a už vás zaujme, že je to docela pěkný chlap.Můžete navázat hovor o okurkách a skončíte v nějaké pěkné restauraci. :-D

vernon
To je blbost. Mně je 42 let a jsem mladík...
Ale asi to dělá i o dvanáct let mladší partnerka, no...

hodnocení

0x

Tak to je tazko poradit, nevieme, za akym cielom je ten muz hladany a ake parametre musi splnat, pripadne co znamena "normalny".

ana*
hodnocení

Hladam ho cielom lásky, s tym co to slovo vsetko obsahuje. A normálny pre mna znamená, že je vyrovnaný, bez zavislostí, bez nejakych extremov v chovaní, krestan katolik najlepsie, muž v pravom zmysle slova..teda s charakterom. Hej je to tazke v mojom veku, pretoze aj predtym som s tým mala problém.
janm*

-křesťan katolík, zkusila jste nějakou "křesťanskou seznamku"? Vždyť takové seznamky existují, existují seznamky podle životního zaměření, podle koníčků zájmů...

janm*

P.S. A jste-li praktikující katolička což takle rozhodit sítě přímo ve vašem "farním okrsku" vždyť přece každý zná zároveň přes někoho každého, tím že se pohybujete v jistém "zájmovém okruhu" může být hledání jednodušší.

ana*
hodnocení

teda, Vy ste tu zlatí ľudia. To hej uz som bola na krestanskej zoznamke. Aj som tam stretla muža, ale že uplne môj ideál, a asi aj pre iné ženy, aj sme si písali a teda aj on mi radil, cím skor si niekoho nájst. Lebo on je mladý clovek, na svoj vek vyspelý a velmi múdry, mal 30 rokov. Ako az tak praktizujúca nie som, ale mám sympatie ku krestanstvu..tak asi hej, musim sa na nejaku prihlasit..nasla som zoznamku Noemi. Ak poznáte nejaké napiste, budem rada. Tak dakujem za Vasu podporu.
janm*

A pak je ještě nutné vzdát se té iluze (většina z nás ji má) že existuje "paní /pan dokonalý," je to nesmysl . Znám třeba muže který nekouří nepije je kamarádský má rád děti cizí mu nevadí, jezdí na výlety stará se je pracovitý a tak dále... Zvenku by asi každá řekla "super", má to ale své "ALE", je zas malinko na korunku, malinko "obchodníček" a i když je kamarádský svým způsobem ho mám rád a rád s ním popovídám (s ním je vždy o čem) do jistých věcí a jako být ženskou tak do něj nejdu, jeho vztahy se většinou dříve či později rozpadají "navenek" jakoby bez "zjevné příčiny". Ještě jsem neviděl "bezchybného chlapa" (ostatně ani ženskou) něco zkrátka "musíte" zkousnout chcete-li tedy s někým být... Další co ho měla po letech příbuzná (tedy ze začátku šťastná) věřící hodný kamarádský nekouřil nepil zajímaly ho duchovní věci společenský žádný problém trpěl zase jakousi vrozenou "žravostí" jídlo bylo problém podobně jako pro někoho třeba alkohol nebo cigarety, jinak ale dobrý chlapík měl jsem ho také rád jako člověka, tak to prostě máte každý máme nějaké chyby to si opravdu nevyberete, to by jste musela mít velké štěstí byl by to "malý zázrak"...

gordon
hodnocení

0x

Nejdriv si ujasni co znamena "normalni". Zrejme totiz trpis nejakymi iluzemi.

ana*
hodnocení

Ja viem, co znamená normálny. Zazila som nenormálneho muza. A pred nim normálneho. A tak vsak normalny muž v mojom poňatí má charakter, nechce len sex, neni zavislý, nemá dlhy a pracuje, a nemá nejaké vážne osobnostné problémy..nevyrovnanosť napriklad. Chce pokojný zivot, radosť, spoločné učenie sa a je múdry. A teda mám jednu vec, čo by zas ho mohlo odradit. :D Hladám pre syna vzor :D. Takze mne by nevadilo aj priatelstvo, len nech malý vidí MUŽA.
gordon

No mozna to muze znit hrube ale z meho pohledu jsou zenske co uz maji dite...tak je beru jako pro me "mrtve". Jako by neexistovaly. Konec..nic s nima. Hlavni duvod je PROC bych se mel starat o CIZI dite spíš nez si najit nejakou, ktera dite nemela a mela by ho se mnou? Proc by to muz mel delat? Proc by se mel vic starat o cizi nez o svoje? Myslim, ze je to lepsi pristup nez je jen vyuzivat na sex. Jestli si najdete nekoho kdo se postara o vese decko...no tak to bude jedine super ale takovy chlap je takovy typ, ktery nedokaze mit vlastní a proto se smiri s málem.

ana*
hodnocení

To hej, to chápem tento Váš názor. Už Vás čítam tu na poradte.cz dlhšie, tak priblizne poznam Vase nazory.
Tak spolocny svetonázor je asi podstatné mať pri vztahu. Mne zas by nerobil problém starať sa o cudzie dieťa, ked by som mala naozaj rada jeho otca. Len to je problém...mat rád. Pustiť si k sebe niekoho cudzieho neni jednoduché.
A pustit k dietatu cudzieho je velký risk. Asi som sa zle vyjadrila, ano chcem aby zažil, aby videl slusneho normalneho muza, charakterneho, poctiveho, statočného, ale zas nie za kazdú cenu. Skor mne je tazko, musim sa naucit vrtat a chodima samy na vylety, asi to skor chyba mne ako jemu..spolocnost.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Bohužel jste ve věku kdy je pro ženy seznámit se asi nejtěžší. Nemožné to ale určitě není. Volní muži stejného věku či kolem 50 let se budou seznamovat s ženami max. 35. Zaměřte se na věk 60+ tzn. muže kt. mají odrostlé děti a "volno". Hledejte takového který nabízí obecně po co nejvíce stránkách to stejné co Vy.
ana*
hodnocení

Moj otec má 69, tak to si zas nemozem hladat niekoho vo veku 60+. Je mi to trochu blbé. To si radsej asi pockám na 55 tku a potom skusim 60+. Ale dakujem.
smode*
Rozumím. Bude to sice maličko těžší, ale určitě se dá najít i někdo podobného věku. Pravidla nejsou nijak striktně daná. Držím palce.

hodnocení

0x

Nechci vás zklamat, ale na seznamce těžko v tomto věku někoho potkáte. Taky jsem to zkoušela. Hned ta první schůzka mne natolik odradila, že už jsem to dál nezkoušela.

Psala jsem si s více muži, ale pro mne je lepší raději se hned sejít, aby si člověk nedělal iluze. Pán vypadal na fotce sice trošku starší než mu bylo, ale kultivovaně a působil sympaticky. Líbilo se mi, že je vysokej a statnej.

Už když jsem se blížila k místu setkaní, tak jsem viděla, že to neklapne. I když mu bylo údajně cca 55 / přesně si nepamatuju / , tak vypadal hůř než můj 74 letý otec. Svěšený ramena, oblečení na něm viselo...

Nakonec z něj vylezlo, že je léčený alkoholik a hledá ženu ke které by se mohl co nejdřív nastěhovat.

Psalo mi i hodně mladých chlapů, třeba o 15 let mladších od pohledu fešáků, ale na to já nejsem.

Asi by to byla hodně velká náhoda kdybyste na někoho narazila na seznamce.

No když nic, aspoň byl upřímný a řekl vše na prvním rande:)
ana*
hodnocení

No ja si to tiež myslím, že asi z toho.nic nebude.

hodnocení

0x

Ach ta matematika! Bylo by na čase ji zase vrátit do povinných maturitních předmětů. Normalita je daná Gausssovou křivkou. Normální lidé v tomto věku jsou manželé, žijí ve společné domácnosti a nikoho nehledají.

To je jak kdyby jste napsal/a, že polovina lidí z naši republiky je nenormálních. Vlastně i víc. Kolik mi napsalo ženáčů si nepřejte vědět.

Teda nechci sem tahat politiku, ale přiznejme si, kolik nenormálních lidí u nás žije, když mohli zvolit tohoto prezidenta a vládu.

Většina lidí je rozvedená, takže normální už je být rozvedený a hledat partnera.

hodnocení

0x

Kdo je jako NORMÁLNÍ? Myslím, že každý jsme nějakým způsobem nenormální. Každý má nějaké zájmy, které se mnoha jiným mohou jevit jako nenormální. A na druhou stranu se někomu může zdát jako nenormální někdo úplně obyčejný.

hodnocení

0x

Je to problém, ale do oboustranný. A dost za to mohou ženy - zlatokopky.

Zrovna před několika hodinama jsme se o tom bavili s jedním známým. Není žádná socka, ale také nemá čas vysedávat po barech a lovit tam nějaké perspektivní oběti. Za to je schopen přítelkyni zabezpečit, povozit ji po celém světě (není pro něj problém se sebrat a jet na měsíc třebas do Ameriky nebo na loď do Karibiku, pokud tomu samozřejmě nebude bránit Covid). Jenže zkušenosti má takové, že pokud najde partnerku která by měla zájem, tak ta hned prohlásí, že je príma když jí vše zaplatí, ale že k tomu musí ještě přidat kapesné tisíc Kč na den, pokud by se mělo jednat i o občasný sex tak deset tisíc.

minsk

Po jaké šáhnul, takovou má.

Když nechce obyčejnou, domácí, pracovitou ženu, ale ženu, jako kabelku.

Vůbec kamaráda nelituju. Přepočítává všechno na peníze.

A ty baby také.

No a v baru perspektivní žena?

aham

Z toho vycházejí náklady na zlatokopku 70 k (při sexu 4x měsíčně). Muž s nižším příjmem se musí spokojit s levnější verzí, tak jako u aut atd. Zde si konkurují manželky a profesionálky. Přesně to vyjádřila Simona Stašová ve filmu Muži v naději: "Ty mrchy nám (= manželkám) jen snižují ceny."

Normální chlap zlatokopku nepodporuje. Seznámí se ve školních letech, kdy ještě nic nemá, po škole se ožení a s manželkou je do smrti. Případů tragických úmrtí ženy je bezvýznamné procento.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]