Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad práce smlouva o zaměstnání lze zpětné napsat? Důležité

Od: charger® odpovědí: 12 změna:

Ahoj

když je člověk na úřadu práce a najde si nove zaměstnání .. alw přijmou ho až o par dni později . Kolik dni to je aby ho mohli přijmout akoby od 1? Je to týden nebo více dik :) zenska mi měla poslat smlouvu a ja ji podepsat ale měli hodně práce ... nejspis to vypadá ze mi ji daji až od 1 října a dokonce měsíce tam budu chodit jeste jako brigádník . Diky za radu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je jednu kdy přijmou ,smlouvu je pak nutné tuším (je tu už hezkých pár let co jsem toto absolvoval )dodat na ÚP (pokd je člověk registrován ) do 8 dnů. Ale nastoupit do práce beze smlouvy ani na minutu! tedy pokud jsem Váš jaksi nesrozumitelný dotaz pochopil!

hodnocení

Aha takže zpětné to jde jen 8 dni ... takže od 1 září už mi nemuzou dat pracovní smlouvu , chapu to dobre? Ja zatím byl jen jako brigadnik z úřadu z práce ale byli Semnou spokojeni a chtějí me nastalo ale jejich účetní měla hodně práce ... no v pondělí už bude 13 ... takže zpětné už to nepujde a budu muset až od 1 skončit na úřadu práce jestli to chapu dobre nebo ne?

Ale prdlajz nic nechápete!

Do 8 dnů byste měl po podepsání pracovní smlouvy tuto doložit na ÚP (KOPII) . jinak do práce bez podepsané smlouvy byste nastoupit neměl (pak hrozí "zaměstanci vysoký fin.postih a zaměstnavatel dokonce milionovýpostih!)

hodnocení

Takže kdyby mi ted v pondělí daji podepsat smlouvu jakoze jsem nastoupil od 1? Když tam ted chodím na brigádu? A penize z podpory za 12 dni mi nevemou?

id
hodnocení

0x

Nevím co chápete vy, já z vašeho dotazu nechápu skoro nic.

V pondělí běžte za účetní a řekněte jí, že bez smlouvy se od ní nehnete Vydržte u ní čekat v kanceláři, ona si čas najde a nebo vám řekne, že smlouvu nikdy vám nedá. . A hned budete vědět na čem jste.

hodnocení

Řekli mi na sto procent ze me berou ale neměli cas poslat smlouvu do kanceláře mému nadrizenemu a ja to u nej měl podepsat

tabletka*
hodnocení

0x

V pondělí jděte za tou účetní, ať vám antedatovanou smlouvu vystaví, pokud se bude kroutit, že to nejde a podobně, tak za jejím nadřízeným, klidně provozním ředitelem celé firmy. Je to její vina, tak to musí napravit, ne že vy budete někde řešit její chybu. Nedejte se odbýt.

jnfdh
hodnocení

0x
Pracovní smlouva nejde podepsat zpětně.
Samozřejmě pokud na ní dají datum v minulosti a vy ji podepíšete, tak nikdo nepozná, kdy byla skutečně podepsaná.
hodnocení

Ale když mi daji smlouvu ze jsem nastoupil 1 tak těch 12 dni co dostanu jako podporu ty penize musím vratit nebo jak

id

O co vám jde? Musíte si vybrat, buď budete brát podporu a nebo pracovat na plný úvazek. Obojí nelze. Ovšem nikde nepíšete o jaký pracovní úvazek jde.

To, že vám někdo něco řekl nemusí platit. Buď to budete mít písemně a nebo do práce už nechoďte.

hodnocení

Chodím tam na brigádu a ted me chtějí nastalo a pro ne je výhodnější me zaměstnat na pln úvazek ... ale prý jde nejak zpětné me dat podepsat smlouvu abych tam byl jako od 1 a dostal v říjnu už normální výplatu ... ale ted jsem se dozvěděl v komentářích ze to zpětne těch 8 dni znamená doložit na úřadu prace až po podepsání smlouvy .. ale jestli mi daji ze tam nastupují od 1 budu muset vratit penize za těch 12 dni kvůli podpoře? Když budu mit smlouvu od 1 září? Snad chápete naco se ptam :D :( :(

id

Já už chápu, ale vy pořád nic. Přečtěte co píšu v nimulé odpovědi. Buď budete brát peníze z HPP nebo z pracáku. Obojí nelze. Budete-li i zpětně zaměstnán, podporu vrátíte.

Jinak BRIGÁDA nenexistuje. Jistě momentálně máte smlouvu na něco jiného než na brigádu *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]