Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v lékárně je dostupný tekutý dusík na odstranění bradavic. Je poměrně drahý (cca 500,-Kč) a je celkem na 5 použití (5 kožních afekcí?) dle udání paní lékárnice.
Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost konkrétně s tímto volně prodejným preparátem a jaké.
Děkuji moc.
3x
Tenkrat mu ho napustili do termosky a než sem došel na dílnu byla ho v termosce pulka
Pak sem vzal špejli namotal na ni vatu a namočil do dusíku poté sem přikladal na obe ruce kde sem měl cca 5 bradavic
Vždy sem to tam držel do snesitelný míry bolesti
Opakoval sem to několikrat
Kolegové co měli slabší žaludek utekli s dílny
Po cca tejdnu ty bradavice zbělely a ja je za pomoci jehly vydoloval ven
Zustali mi po nich v rukách pěkný díry ty sem tenkrat zaplnil framykojnem a zalepil naplastí
Do měsíce se to zahojilo a ja od ty doby už nikdy žádný neměl
To v tý lékárně přímo tekutej dusík nebude je to totiž dost nebezpečná sranda
3x
Dcera byla již objednána na chirurgii, že jí budou řezat velkou bradavici. Známá mi poradila naložit plátek cibule do octa pres noc, pak přilepit náplastí na bradavici a nechat do druhého dne. Hned naložit další kousek a tak to pokračovalo několik dní, bradavice se pak vyloupla bezbolestně celá.
3x
2x
2x
A co takový lapis-čertův kamínek, jinak dusičnan stříbrný? Taky dovede bezbolestně odstranit bradavice.
Možná jsem dala špatný odkaz. Každopádně od pedikérky jsem dostala info, že lze tekutý dusík pořídit v lékárně. Při návštěvě lékárny mi paní lékárnice skutečně potvrdila, že tekutý dusík ke koupi mají a uvedla cenu a info viz.výše. Možná jsem skutečně dala špatný odkaz, tak se omlouvám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.