Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilkovna - odeslání zásilky

Od: niqy® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer všem,

potřebovala bych prosím poradit, nikdy jsem nezasílala nic přes Zásilkovnu, a teď bych měla. Nemám mobilní bankovnictví. Může mi někdo vysvětlit, jak mám přesně postupovat, jak odeslat zásilku, zásilka by měla vážit cca 2300g? Slyšela jsem, že si musím nainstalovat do mobilu aplikaci Zásilkovny, a že se tam snad vyplňuje někam číslo karty, jak poznám kolik to bude stát, samo to pak vybere? A co pak na přijmovém místě Zásilkovny ... Jak to prosím je?

Děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tady máte jednoduchý návod na stránkách Zásilkovna:

zasilkovna.cz/...

hodnocení

0x

Těch zásilkoven a balíkoven a úložných stanic je mnoho. Každá má svá pravidla. NMusíte to vyřešit na místě.

minitroll
Na to tak má personál čas, aby vysvětloval lidem jak to poslat...a za ty 4 koruny nebo kolik mají za balíček...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]