Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je šance na půjčku?

Od: jenda1 odpovědí: 7 změna:

Mám nějakou šanci dostat bankovní půjčku 500 000 Kč, pokud mám čistý příjem 28 000 Kč? Tato částka mi schází na koupi garsonky. Majitel ale hodně spěchá a nechce čekat na vyřizování hypotéky...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minitroll
hodnocení

2x
A proč se teda nezeptate v bance? Já si teda nikdy nepujcoval,ale předpokládám, že vám dají nabídku rychle a nebude jim to trvat rok..

petrwoods
hodnocení

0x
Jestli nemáte jiné závazky, máte čistý registr a jste sám tak příjem je dostatečný. Počítejte ale s tím že u hypoték je aktuální úrok cca 2,4% a u spotřebitelského úvěru může být sazba i dvojnásobná a úroky si nebudete moci odečíst z daní...

hodnocení

0x

Můžete zkusit aukce půjček P2P. Když budete tím bytem ručit, tak půjčku získáte snadno.

jirkazxc
hodnocení

0x
Co je to schází?
Záleží kolik stojí ta garsonka, jaké máte další závazky, kolik je Vám let atd.
Zkusil bych hypotéční kalkulačky na stránkách bank.
Pokud si chcete koupit nemovitost měla, jste si už zažádat o předschválení hypotéky.

jenda1
hodnocení

Nemám zájem o hypotéku a s tím související zastavení nemovitosti. Jde mi o klasický bankovní úvěr.

jm
Víte proč jsou banky levnější než nebankovní instituce? Že hypotéky jsou s úrokem 2% a nezajištěné úvěry 20%? Pořád je vám to jedno? Pak vám jistě nepůjčí nikdo.

el
hodnocení

0x
Se zeptej ve své bance, nebo konkurenční. Jestli nemáš jiné závazky myslím že s příjmem 28 tis. a pracovní smlouvou na neurčito by jsi měl s žádostí uspět.
Hypotéku si můžeš zařídit kdykoli později, výhoda je, že na to budeš mít víc času vybrat tu nejvýhodnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]