Nejste přihlášen/a.
ahojky,mam podobny pribeh jako julinka 1994...taky sem se zamilovala do sveho kamose uz od ty doby co jsem ho prvne spatrila a furt to neprestava kdyz si pisem sem cela stastna ale taky hraje si na pana tvrdeho ale stejne ho prokouknu nevim co jsi mam myset kdyz si pises ze srandy ze jsme sexy navzajem a pak se me zepta jestli ma sanci ja vzdyky reknu ze vahas vidime se zritka nekdy se mi zda ze se mi i vyhejba ze rekne ze nemuze coz dny pred tim pise jak raad by mne videl newim jak ho presvecit ale nevnucovane aby sel ven jak ho zaujmout ani z nej neumim vycist zda ty slova mysli vazne kdyz sme spolu furt se stouchame smejeme kecame a prie mi nektery momenty ze oba chcem vic nevite jak to mysli?jak by se dal este veku svist?nebo ted ma mt brzo ve skole nakou akci kam jse du kouknout co udelat nenapadne jetli se mam upravit a podobne prosim napiste nake triky nebo co na kluky plati byla bych vdecna dekuji simona...omlouvm se za vynechana pismena nejde mi klaves a nejsem ceska dekuji
Já myslím že na tohle jsou rady zbytečný Když nevíš ty jak to myslí , jak to můžeme vědět my tady na poradně? Navíc na každého kluka platí jinší triky ohledně svádění , jaké platí na něj na to musíš přijít sama. Upravovat se na akci? Samozřejmě neuškodí když použiješ řasenku,lesk ... Ale abys na sebe naplácala tunu make-upu , pak ho sbalila on chodil se zmalovanou barbie která se večer odmaluje a on se ráno budí vedle úplně někoho ,,jiného"to opravdu ne. Jestli s tebou má chodit tak proto jaké jsi ty , né pro to co z tebe udělají šmínky. Ke všemu celkem nechápu jakto že když nejsi češka máš české jméno? JInak jak si chtěla vědět triky na kluky , tak nějaké snad najdeš v dívčích časopisech jako je BRAVO girl! , POPCORN , DÍVKA apod. Ale myslím že je zcela nesmyslné řídit se jimi když chci abych se nějakému klukovi líbila tak chci aby se zamiloval do mě a ne do holky která má 2 tváře , jednu svoji s kterou by ho nesbalila a jednu která se řídí rady z časopisu , když to tak vezmeme nezabouchl by se do tebe ale do něčích rad.Takhle se na to ovšem dívám já , někteří se mnou možná v tomhle budou nesouhlasit ale já bych se rozhodně podle rad od někud či někoho neřídla , pokud ovšem chceš tak tady pár odkazů ,,Jak na kluky":
Snad jsem pomohla , měj se hezky a budu držet palce ať toho svého prince získáš. Laura
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.