Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ručník v penzionu

Od: vlastina* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, včera jsem se vrátila z dovolené a při vyndavání věcí z kufru jsem zjistila, že jsem omylem sebrala jeden ručník z pokoje. Všimnou si toho? Budou chtít poslat peníze? Nebo se tohle moc neřeší? Pro jistotu do penzionu napíši alespoň omluvný email...uvidím, co bude dál

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

16x

Nepište, zavolejte, omluvte se a sdělte, aby si vyčíslili škodu, že peníze pošlete na účet. Věřím, že omluva bude stačit. Nebo chcete, aby vaše jméno viselo na černé listině, kterou si majitelé penzionů v případě potřeby předávají?

hodnocení

9x
Pokud vysvětlíte nedopatření, nebudete u nich za zloděje a nejspíš nad ručníkem mávnou rukou. V "nejhorším" pošlete peníze, ale budete mít čisté svědomí a určitě i dobrý pocit...

hodnocení

4x

Určite na to prišli. Ten e-mail svedčí o tom, že slušnosť Vám nie je cudzia.

zaseja
hodnocení

4x

Nechápu, proč se tady musíš ptát na takovou jasnou věc, prostě tam zavolej, omluv se, žádný emaily a sms a ten ručník jim pošli.

minsk
hodnocení

3x

Ručník jim pošlete poštou, pokud to je tady v ČR. E-mailem bych poslala omluvu a info, že je ručník na cestě. Pokud byste se jich ptala telefonicky, tak jejich reakce může být korektní = ,,nechte to být,,.

hodnocení

2x

V srpnu jsme omylem odvezli z rekreačního střediska kompotovou misku. Měla jsem v ní citrón do čaje, manžel balil a jak dělá všechno důkladně, sebral citron i s miskou.

Zavolala jsem paní majitelce, co se přihodilo, omluvila jsem se a slíbila, že až zase přijedeme /jezdíváme tam každoročně/, misku přivezu. Ona, že o to nejde, ať si z toho nedělám hlavu. Ale obě víme, jak to je.

Ručník je vidět víc a může se stát, že pokojská řekne: Tahle Vlastina nám ukradla ručník. :-D Proto bych zavolala či napsala, omluvila se a dohodla, jak to řešit. Buď ho vyperte a pošlete v bublinkové obálce zpátky, případně peníze za něj, pokud si řeknou. Pokud se tam někdy budete vracet, dovezla bych ho s sebou. Ale pokud je to dlouhá doba, někam si to poznamenat. Jinak na to zase zapomenete. Jaga.

hodnocení

1x

Já bych jim to s omluvou oznámil a čekal co a jak vymyslí oni a tomu se přizpůsobil.

hodnocení

0x

Já bych to neřešila:)

dasa*
hodnocení

0x

Zavolala bych jim,omluvila se a domluvila na možné náhradě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]