Nejste přihlášen/a.
mám paušál Odepiš - od Vodafone - jsem spokojen asi 15 let...
Termín "paušál abych neplatil moc"je dost neurčitý - každý má jiné potřeby - minuty volání, sms, data...
občas se dostanu na 140,-Kč...
Já koupil práva - převod SIM/paušálu - pro kluka - takže mám doma 3, jeden má brácha, jeden babička,... ve finále si navzájem voláme každý za 50 na měsíc. Inkasem strhnou jen fakturu nad 120,- takže občas neplatím nic.
Taky jsem měla skoro 20 let Odepiš od Vodafonu. V mým okolí všichni přešli k jiným operátorům a volání bylo nevýhodný. Koupila jsem si předplacenku od O2 a ta je pro mne zatím nejvýhodnější ze všech paušálů i předplacenek co jsem kdy měla. Sms za 1,50 a volání denně za 20. Je jedno jestli volám 5 minut nebo 2 hodiny. Vždy jen 20. Za dny kdy nevolám neplatím nic. Kredit za 200 mi stačí na měsíc někdy i na dýl. Teď je téměř všude wifi, takže data využiju tak 1x do roka, takže ani nevím kolik stojí.
Moje celá rodina je u Vodafon. Já mám už mnoho let tarif Odepiš. Tento měsíc platím 65kč. Je pravdou, že volám a píšu jen rodině a to mám 4 hodiny zdarma. Na pevnou linku to je pálka, snad 20 kč za minutu. To volávám z pevné. Na volání mám tlačítkový mobil a jako hračku mám nějaký, který je mnohem chytřejší než já. Kábel, telku, PC, telefon jsem měla u UPC, ale spojili se, všechno patří Vodafonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.