Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor

Od: martinmartas® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den chci si vybrat paušál abych neplatil moc, chtěl jsem od Vodafone ale plno lidí na Vodafone nadává tak poraďte který je operátor nejlepší děkuji za rady.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám paušál Odepiš - od Vodafone - jsem spokojen asi 15 let...

Termín "paušál abych neplatil moc"je dost neurčitý - každý má jiné potřeby - minuty volání, sms, data...

doplněno 08.09.21 20:01:

vodafone.cz/...

občas se dostanu na 140,-Kč...

hodnocení

Kolik platíš měsíčně
Já ho mám taky ale už ho nekoupis. 400min v síti Vodafone za 49kc. Jinam volám přes odorik za 59hal minuta

Já koupil práva - převod SIM/paušálu - pro kluka - takže mám doma 3, jeden má brácha, jeden babička,... ve finále si navzájem voláme každý za 50 na měsíc. Inkasem strhnou jen fakturu nad 120,- takže občas neplatím nic.

My je máme čtyři, takže v síti Vodafone voláme neustále. Dvě jsem už taky prodal, protože jsme je měli z dřívějška za těch 12kc měsíčně ale jen 40minut nebo kolik tam bylo.

08.09.21 20:31
hodnocení

0x

Vodafone

hodnocení

0x

Jsem 15 let nadmíru spokojená s Vodafonem.

hodnocení

0x
Z předplacenek kaktus. 2x měsíčně dávají 100% bonus při dobití, takže se dá dostat na příjemné minutové sazby. Při dobití od 200kč je pak měsíc volání v síti zdarma, takže ideál pro rodinu v kaktusu. Pro telefon na pouhý příjem stačí dobít 50kč na rok. Kredit lze jednoduše převádět na jiné číslo. Jinak doma mám odorik přes wifi (voip telefon, lze nahradit softwarově v mobilu)- 60h/min. Ale s obecným pojmem "levné volání" se univerzálně poradit nedá.

hodnocení

0x

Taky jsem měla skoro 20 let Odepiš od Vodafonu. V mým okolí všichni přešli k jiným operátorům a volání bylo nevýhodný. Koupila jsem si předplacenku od O2 a ta je pro mne zatím nejvýhodnější ze všech paušálů i předplacenek co jsem kdy měla. Sms za 1,50 a volání denně za 20. Je jedno jestli volám 5 minut nebo 2 hodiny. Vždy jen 20. Za dny kdy nevolám neplatím nic. Kredit za 200 mi stačí na měsíc někdy i na dýl. Teď je téměř všude wifi, takže data využiju tak 1x do roka, takže ani nevím kolik stojí.

hodnocení

0x

Moje celá rodina je u Vodafon. Já mám už mnoho let tarif Odepiš. Tento měsíc platím 65kč. Je pravdou, že volám a píšu jen rodině a to mám 4 hodiny zdarma. Na pevnou linku to je pálka, snad 20 kč za minutu. To volávám z pevné. Na volání mám tlačítkový mobil a jako hračku mám nějaký, který je mnohem chytřejší než já. :-D Kábel, telku, PC, telefon jsem měla u UPC, ale spojili se, všechno patří Vodafonu.

Odepiš má v síti Vodafone 400minut zdarma, to je skoro 7 hodin. Do ostatních sítí to je cca 12kc, ale tam volám přes odorik, který jsem si nastavil na stejné číslo. Vychází to na 59hal a pevná 49hal za minutu a účtování po sekundách.

Ahááá, 400 minut ne 4 hodiny. Děkuji. Nejsem já planta?!

kolemjdouci
hodnocení

0x

V současné době suveréně nejlepší Vf Nulový tarif na míru + Telidoo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]