Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o předčasný důchod

Od: karmelia® odpovědí: 2 změna:

Nebude vadit, když si o předčasný důchod budu žádat ve stavu nemocných? Mám termín 27.9.2021 na ČSSZ a jsem na nemocenské od 1. 2. 2021 od 1. 10. 2021 a snad budu uschopněná v což doufám. Také mě trochu mě rozhodila nepřízeň počasí, když nám to odneslo střechu a úmrtí v rodině na covid. Nyní už je vše v pořádku a vyšetření snad dopadne dobře a od 1.10.2021 budu uschopněna.Opravy domu jsem nedělala, to zvládla rodina.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím, na to vám odpoví odborníci, kteří tady jsou. Já bych vám chtěla jen říci něco, co by vás potěšilo a podpořilo. Máte jen dvě možnosti. Buď při tom všem neštěstí zabojujete nebo to vzdáte. Máte můj obdiv, držte se! "Každá trampota má svou mez. . ." Přeji vám hodně štěstí a laskavý osud. babka

hodnocení

Děkuji Vám nějak to zvládnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]