Nejste přihlášen/a.
zdravim,dnes sem byla na usni u pani doktorky vsimoa si ze mam na keku flek cervený,mám to ldouhodobe nejaký zánet asi pouzivám ted týden vyrobky od harmonelo jinaksi mysli ze to je infekce bakterie atd ale neporadila mi vicjen zda se s timnejak lecim u kozni.rekla sem ji ze mi dala jen antibitoika a poslala domu . mam si najit jinou kožni? si ano,pac tohle už mám 5 rokem.. ak se to jinak leci zevnitr? dekuj uu
Flek jste nevyfotila. Jestli se loupe, praská, jakou má barvu, jestli se zvětšuje, zda svědí nebo bolí... Může to být zánět, plíseň, alergie, kontaktní ekzém, atd...
Zevnitř se to léčí vyčištěním organismu, aby střevo, kde sídlí imunita, nebylo trvale atakováno nevhodnou stravou, antibiotiky a nepropouštělo do organismu nežádoucí látky, v jejichž důsledku vznikají v těle záněty. Střevo by mělo být v kondici, aby dokázalo vstřebávat pro pokožku důležité minerály a vitaminy. Pro kůži důležitý Zn,Fe, B- komplex, ale ne dlouhodobě, jen měsíc.
Většinou jde o to vynechat průmyslově vyrobené potraviny, co mají výčet konzervantů, barviv, stabilizátorů, jako paštiky, majonézové trvanlivé saláty, sladké tyčinky, levné čokoládky... Omezit příjem cukru, soli, mléka, bílé mouky, uzenin, taveňáků a plísnových sýrů a kuřecího masa..
Přidat si zeleninu,vařenou, hodně list. saláty,zelenou petržel, panenské oleje ze semínek, ryby, mandle, kroupy, ořechy, vločky, klíčky, česnek, králičí, krůtí maso, ovoce s vynecháním nezralého a ostrého tropického. Určitě víc pít vodu a do sklenice si kápnout lžičku jablečného octa. Kvůli železu a Mg si koupit řepnou melasu a lžíci denně.Je to takový pendrekový sirup. Fe v tabletách totiž většinou způsobuje trávicí potíže.
Zkusila bych to mazat propolisem v lihu, jablečným octem.
Tohle dodržujte, i když znova půjdete na kožní, což doporučuji, aby lékařka věděla, že její první léčba nezabrala. Ona musí mít zpětnou vazbu. Kožaři někdy zkouší.
Ještě k vnějším vlivům. Vadí špatně vymáchané prádlo. Místo aviváže /chemie/ raději přidejte máchání. Přeperte vše nové, než to oblečete. Mnohdy vadí kontakt s vlnou nebo umělými vlákny, zejména, kde se člověk potí. I s kosmetikou a sprcháčema opatrně. Raději nějakou léčebnou. V lékárně poradí.
úplně stejné (tedy podle této informace) to měla maminka a jediné, co jí to nakonec vyléčilo bylo denní mytí jemným mýdlem od Clinique, Nikdy jsme důvod nepochopili, ale bylo to tak, po snad deseti letech se těch skvrn zbavila. Možná to byla náhoda, ale já to mýdlo také používám a pleť v pohodičce, žádné fujtajbly na ní nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.