Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Nevíte o nejlepší stránce kde lze najít někoho na cestování (třeba i po naší zemi)? Kamarádi jsou zadaní nebo pořád v práci a tak nemám s kým jet. Praha, muž, 28 let
Na FB je skupina spolucestování- cestovatelská seznamka. Pak taky Exim tour má stránku hledám spolucestující.Přes Exim jsem jela v minulosti 2x s cizí paní. Bohužel jsme si nesedly. Od té doby jezdívám - lítám sama a zjistila jsem, že mi to naopak velmi vyhovuje. Chce to překonat prvotní strach a pak už si to člověk jen užívá.
nikč, já nejezdím na tématické zájezdy. Jezdívám k moři užít si relax. NIKDY bych nejela někam kde mi někoho cizího šoupnou na pokoj. Výdy si připlácím za neobsazený lůžko. Bylo to tak i s těmi ženami co jsem v minulosti byla. Jely jsme spolu, ale každá svůj pokoj. Já tu spolucestu brala jako jištění kdyby se něco stalo. Ta první chtěla vše sdílet - půjdem společně na jídlo, výlet, na pláž... U té druhé už jsem byla opatrnější, takže jsem sdělila vše dopředu. bylo to lepší, ale přesto ne ono.
Pracuju mezi lidma, takže ve volných chvílích mám ráda klid no a ten klid se právě týká i toho cestování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.