Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání spolucestovatele

Od: diminik odpovědí: 10 změna:

Zdravím :)

Nevíte o nejlepší stránce kde lze najít někoho na cestování (třeba i po naší zemi)? Kamarádi jsou zadaní nebo pořád v práci a tak nemám s kým jet. Praha, muž, 28 let :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
nejlepsi je cestovat sam, clovek se nemusi prizpusobovat a nema sebou zadneho kazisuka :)

trav
hodnocení

1x

farm
hodnocení

1x

hedvabnastezka.cz/...

Ale raději jedu s cestovkou (Rialto - poznávačky) nebo samostatně. V cestovce jsou stejně orientovaní lidé a při jednočlenném cestování se toho 2x více vidí, člověk je pohyblivější. Pokud nemá štěstí a nejezdí se souznějícím parťákem - k dosažení čehož přeji hodně stěstí.

wolf
hodnocení

0x
Co seznamka ona hledá jeho? Tam jich bude plno.

mikca
hodnocení

0x

Seznamka.cz a tam si najdete přímo rubriku /po zadání okresu, věku/.

,,Společné cestování,,

anebo

,,Pojďme,, (hledat geokešky, do přírody, na kolo atd,, nebo co si vymyslíte)

anebo

,,Spolujízda,,

-------------------

Inzerát si samozřejmě podáte také sám.

------------------

A ,,spolecneaktivity.cz,,

hodnocení

0x

Na FB je skupina spolucestování- cestovatelská seznamka. Pak taky Exim tour má stránku hledám spolucestující.Přes Exim jsem jela v minulosti 2x s cizí paní. Bohužel jsme si nesedly. Od té doby jezdívám - lítám sama a zjistila jsem, že mi to naopak velmi vyhovuje. Chce to překonat prvotní strach a pak už si to člověk jen užívá.

Já už bych sama nejela. Byla jsem jednou na tanečním zájezdu. Na pokoji jsem byla s paní, se kterou jsem si nesedla a tancovat na pódiu, kde jsou jinak animační programy, se mi nechtělo. Ty holky, co tancovaly, byly kámošky a měly krásné oblečení na tanec i boty taneční. Na sportovní zájezd jedině s kamarádkou bych jela.

nikč, já nejezdím na tématické zájezdy. Jezdívám k moři užít si relax. NIKDY bych nejela někam kde mi někoho cizího šoupnou na pokoj. Výdy si připlácím za neobsazený lůžko. Bylo to tak i s těmi ženami co jsem v minulosti byla. Jely jsme spolu, ale každá svůj pokoj. Já tu spolucestu brala jako jištění kdyby se něco stalo. Ta první chtěla vše sdílet - půjdem společně na jídlo, výlet, na pláž... U té druhé už jsem byla opatrnější, takže jsem sdělila vše dopředu. bylo to lepší, ale přesto ne ono.

Pracuju mezi lidma, takže ve volných chvílích mám ráda klid no a ten klid se právě týká i toho cestování.

liska5
hodnocení

0x

Dost cestuji, teď už jen po vlastech českých. Z valné většiny sama. Ono je to hezké jet sám, ale často chybí to sdílení prožitků, to kamarádství. Pro to veselo a situační humor by to chtělo ideálně 4 lidi. V případě mladého muže asi chybí slečna do nepohody.*zmateny*

hodnocení

0x
Na www,eximtors.cz je rubrika hledam spoluestujici, můžete inzerovat odpovidat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]