Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepředstavuje mne ostatním

Od: kafesmlikem odpovědí: 26 změna:
Ahoj, přes půl roku se stýkám s jedním mužem. Začalo to přes postel, a zjistili jsme, že si rozumíme, tak jsme se začali stýkat více. Jenomže přišel menší zádrhel. Kamkoliv jdeme na výlet, tak se vyfotí pouze tak, jako kdyby tam byl on samotný. Na žádných fotkách na Facebooku ani kdekoliv jinde nejsem, nemá mne v přátelích. Když si minule něco točil na Facebook, musela jsem být absolutně ticho, aby můj hlas nebyl na videu. Do restaurace mně nikdy nevzal, a přijde mi, že se se mnou boji chodit po městě. Minule jsme spolu byli na menší dovolené, a chtěla jsem mu ukázat něco na mapě v jeho telefonu, a kdybyste viděli, jak vyváděl... Ale na sex jsem mu dobrá. Nevyhledává dotyky, polibky ani objetí, a co jsem slyšela od něj, měl trochu peprnější předchozí vztah.
Začalo mi toto všechno vrtat hlavou, a mám 4 verze:
- Buď má ještě nějaké bokovky, a samozřejmě aby o zbytek jeho kamarádek nepřišel
- Nebere to se mnou moc vážně, a tudíž nemá potřebu mě komukoliv přestavovat
- Má nedořešený vztah s bejvalkou a nechce aby o mně věděla
- Stydí se za mně (nemyslím si, že bych vypadala špatně, nikdy jsem o chlapy nouzi neměla)
Co si o tom myslíte? Co se stane, když mu zničehonic přestanu na tuto "hru" přistupovat? Změní můj přístup ke mně, nebo se na to mám úplně vykašlat?
Lenka, 29

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

12x

Ten muž není vhodný do vztahu,který hledáte.Určitě platí některá z verzí.Ukončit.

hodnocení

12x

Rychle od něj pryč. Něco skrývá a není to normální.

hodnocení

9x

Ahoj.
" Nevyhledává dotyky, polibky ani objetí ".
Mj...Tak co proboha ještě řešíš?
Zahodit, nekompromisně, pokud možno do nejvzdálenější popelnice, aby se nemohl vrátit *bum*

hodnocení

8x

Začala jste úplně od konce. Nejprve jste mu poskytla sex a on si myslí, že Vás má teď na háku. Chtělo to obráceně: seznamovat se, poznávat se, nějaké ty výlety, kavárny, večeře, setkávání s přáteli /i jeho/, prostě si na sebe postupně zvykat. K čemu Vám vlastně je, když nevyhledává polibky, objetí...? Jen Vás občas zatáhne do postele, šup, šup a hotovo. Není to pro kvalitní vztah málo? Myslím, že ano.

Některá z těch 4 možností, které jste uvedla, určitě platí. A ať je to kterákoliv, pro kvalitní vztah je to zabiják. Ještě by Vám mohl začít dávat pytel na hlavu. *smich*

Na tuto "hru" přestaňte přistupovat, není Vás to vůbec důstojné. Nečekala bych, co on, ale dala já kopačky jemu. Na co ho vlastně máte, pokud pominu to občasné zaskotačení?

Nejlepší by asi bylo, kdybyste mu dala toto vlákno přečíst. Aby viděl, jaké názory mají na jeho chování ostatní lidé. Jaga.

A pokud se časem seznámíte s někým dalším, poznávejte se, ne hned do postele. Tím se to celé pohnojí, partner nemá žádné zásluhy a bere pak vztah jako samozřejmost. To si sama sebe vůbec neceníte?

Vřelý souhlas s každým slovem. *palec* Ještě mi to nedá, musím dodat: Tazatelko, zamyslete se nad svým sebevědomím-vědomím si sebe. Musíte vědět, ne si myslet, jaká jste a takový vztah rozhodně není to, co je pro život důležité a vás hodné. Přece to musí urážet! Vzpamatujte se, takovou potřebu přece nemáte, abyste souhlasila s takovým postavením.

P.S. Snad jen jako placená služba, by to stálo za úvahu.

hodnocení

7x

Zdravím. Píšete: Ale na sex jsem mu dobrá..Ale je to Vaše volba držet se takového partnera! Dovolí si k Vám jen tolik, kolik mu sama dovolíte. Jemu vyhovuje mít milenku, občas se s ní stýkat a nevytrubovat to do světa (bez narušování soukromí) Pokud se Vám to nelíbí, řešte to s ním a ujasněte si co jeden od druhého očekáváte a chcete. Máte možnost najít si vhodnějšího partnera..Já osobně si nemyslím, že přístup k Vám změní. Spíš vycouvá a půjde za jinou.

olinl

Souhlas s kapkou, dal bych bod.. Pro tazatelku: nevím jak jsi s ním dlouho, kolik mu je let a soudě podle všeho "váš" vztah nebere moc vážně, spíš si pro něj kamarádka s výhodami. Do telefonu se mu podívat nemůžeš, nevysvětlil proč tě nechce na společném fotu/videu, žádné doteky a to už o něčem vypovídá.. Nepřečetl jsem od tebe na něj ani jedno slovo chvály, za mě není co řešit a sex není v normálním vztahu všechno. Dobrovolné a bezdětné manželství v kapitalistické době nemá vesměs žádný význam, takže se mu nedivím, že se nechce "vázat".

tabletka*
hodnocení

5x

Mám jen jednu verzi - je ženatej.

kafesmlikem
hodnocení

Není, on se prej zenit ani nechce.
liska5

Já si taky myslím, že je ženatej. Proto o ženění ani nechce slyšet. Vede dvojí život. Já bych to nedala. Řekla bych mu, že jsem měla představu, že jdu do plnohodnotného vztahu. Je mi jasné, že je to jinak. Takže ahoj. Na co mi je bezdotykovej, co žije v obavě, aby s Vámi nebyl vidět?!?!?

rafm

Určitě je pán ženatý, případně rozvedený a obdařený několika dítky ve střídavé péči a pěkné pako k tomu. "Vyhovujeme si" není pravda, vždyť si vyhovuje především sám (sobě). Tak jedině kdyby nosil drahé dárky, šperky a tak - jinak opatrně a šikovně couvat. Když nepředstavuje partnerku tak nesměřuje k budoucnosti, jiný důvod není nasnadě.

hodnocení

4x

Je to prosté... má někoho (jednu či více) dalšího. Možná je i ženatý i když Vám tvrdí, že ne. Případně ten bývalý vztah není zase až tak bývalý, jak tvrdí. Proto se o Vás přirozeně nesmí ta druhá (ty druhé) dozvědět.

A co se stane, když mu na tu hru přestanete přistupovat? Opět je odpověď prostá... pošle Vás k vodě. Zapomeňte na to, že by změnil přístup.

Omlouvám se, že to napíšu takhle drsně a bez servítek, ale nejste pro něj nic jiného, než matrace.

sirokko
hodnocení

3x

Jako chlap vám píšu, že JE ženatej, nebo má minimálně vztah se závazky. Tak je to. Tím peprnějším vztahem vám věší bulíky. Při troše důvtipu se to dá zjistit, ale to už byste se dostala do roviny nedůvěry, takže to stejně raději ukončete.

hodnocení

1x
Kdyz jsem byla mladá(ehm, mladší a zadaná) a také jsem se tahala po výletech a dovolených (ovšem i večeřích, obědech, nákupech..),tak jsem nikdy nikam nedala společnou fotku ( ale v mobilu jsem naše společné fotky normalne měla), nikde jsem ho neoznačila atp. Když fotil on,tak mohl jen mě samotnou a měl jasná pravidla hned od začátku-nikam nedávat fotky se mnou. Ani jsem se většinou nezmiňovala o tom, že jsem zadaná. Takže úplně normální jeho chováni není,ale pravou příčinu my neodhalíme. Dle mého bude zadaný a budete mu dobrá na sex.

janm*
hodnocení

1x

Řekl bych že vás zkrátka nemá rád, respektive, tak se to jeví. Prvotním impulsem byl sex, je pravděpodobné že to ostatní dál je jen kamarádství ovšem z jeho strany možná asi nepřeskočila jiskra, nechce vás "cele" jako partnerku, chce si zachovat svobodu od partnerství, třeba se i bojí závazku který by mohl vzniknout později plynoucí ze soužití... navíc kdo je zvyklý dlouho žít sám, těžko si někoho dalšího do života pouští, naruší to celý jeho dosavadní život který se mu líbí je zaběhlý... pochopitelně je to jen můj osobní názor mohu se mýlit...

doplněno 06.09.21 21:53:

Nejsem "puritán" přesto nejsem zastánce "vztahů na sex" protože zkrátka a dobře člověka podobně jako jakou-koli "živou bytost "nelze brát jen na půl". Časem z toho vzniká (protože často chybí nějaké hlubší city, láska apod.) jakýsi vztah-nevztah, jakýsi kočkopes, který nemá víceméně žádné smysluplné východisko, řešení , zákonitě z toho pak plyne jisté citové utrpení ať na jedné nebo druhé straně... Udržet totiž tu "linku" jednoúčelového příležitostného vztahu není pro většinu lidí tak snadné jak by se mohlo na první pohled zdát... Radím, dobře si takové "nezávazné" (a v tom je ten háček) "vztahy" rozmyslet...

jiofa
hodnocení

1x

Máte to nějaký divný vztah. To co popisujete by bylo to první na co bych se partnera/ky zeptal okamžitě proč se tak děje. Máte přece pusu a s chlapama máte už nějaké zkušenosti jak píšete. Není nic snažšího než se šikovně ve vhodnou dobu zeptat. Půl roku je snad dostatečná doba, aby jste věděla o něm víc. Vy si myslíte třeba na společný život ale on nic takového po zkušenostech nechce. Tak se ho sakra zeptejte a popovídejte si. Nechápu proč to neuděláte. A pokud jsou veškeré okolnosti a jeho případné vysvětlení, mlčení, mlžení pro vás nepřijatelné tak to skončím. Není nic snažšího ve vašem případě, pokud sex není jedinou touhou být spolu.

nav
hodnocení

1x

Proč vůbec jste s takovým když nemáte nouzi o chlapy. Buď vám jde také jenom o tu postel, vlastně to i tou postelí začalo a nebo vám zase až tak nevadí, jak se k vám chová. Já si myslím o tom to, že to ani žádný vztah není, jenom se prostě někdy scházíte, spíše podle něho.

hodnocení

0x
Nemá dítě? Na Facebook se prezentuje jako svobodný bezdetny? Vždy je sám na Facebook na fotkách? Kamarádi, rodina, práce...

kami123
hodnocení

0x

Strach z GDPR.

alena1
hodnocení

0x

Podle toho co popisujete se jedná o sociopata. Rychle pryč od něj! Je spousta jiných, lepších a normálních chlapů.

kami123

A ona je co, když není schopná se ho zeptat na důvod a řeší to tady?

liska5

Plachá laň :-D

hodnocení

0x
Je to blbý a jedno, čím to je. Zkrátka to s ním ukončete, když Vám to vadí. Mně by tohle chování taky vadilo a klidně bych se ho na rovinu zeptala, proč mu vadí to nebo tamto. Nebojte se ho zeptat. Vážně to s vámi nemyslí, to je vidět. Já se s přítelem taky nefotím.
doplněno 07.09.21 14:43: Ty fotky bych neřešila. Někdo na Facebook dávat fotky prostě nechce. Ale že se chce fotit sám, zvláštní je.

hodnocení

0x

No jestli si o sobě myslíte, že jste k světu, viděl bych to na verze č.1 a 2, které jsou propojené..tzn minimálně to s vámi nemyslí vážně-to je bez debat a možná jich má rozdělaných víc a nechce o žádnou přijít...prostě aby měl sexu dostatek. Stejně nechápu jak si sebe takto nevážíte..jen sex bez citů, polibků, objetí..vždyt to nějak tak k sobě patří. Pak aby jste mu náhodou nezavazela někde na videu, fotce..to jste jak nějaká onuce. Tak ale záleží jestli vám to tak vyhovuje..asi jo, když s ním pořád jste. Nevím, ale hledal byh normálního partnera v tomhle ohledu..tohle nemá budoucnost.

oki
hodnocení

0x

"Na žádných fotkách na Facebooku ani kdekoliv jinde nejsem, nemá mne v přátelích."

To je snad v pořádku, ne? Ctí ochranu osobních údajů - to se cení!

dusanlevay
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 08. 09. 2021 13:21:10
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]