Nejste přihlášen/a.
Zajimalo Vas nekdy jak by se psala historie kdyby vyhrali Nemci za druhe sv. valky? Protože historii pisou vitezove.
10 - ti dilny dokument o pricinach 1. a 2 sv. valky z pohledu druhe strany...v AJ
Tohle se v dejepise neučí. Doporucuji se poradne obrnit...hlavne psychicky.. pro odvazlivce.
Samozřejmě že historii píše vítěz, tak to vždy bylo a vždy bude.
Ovšem téměř jisté je, že kdyby vyhrálo Německo 2. světovou válku, tak jste zde ten dotaz nepoložil. Velmi pravděpodobně byste se nenarodil...a pokud náhodou ano (a přežil do dospělosti), tak byste v pracovním táboře neměl přístup k PC a dost možná byste ani neuměl psát a číst.
Vim no, slysel jsem, ze Hitler mel v planu CSR pripojit a Čechy vyhladit. Slovany mel pry za menecennou rasu.
A prave proto, ze bylo tolik smrti v te dobe ...tak si myslim, ze je treba zjišťovat ...PROČ SE TO STALO?
Nikdo mi ve skole nikdy nerekl proč...jen same historicke datumy, kdo sel kam, co udelal a co bylo potom.
To jsem neslyšel, ale málo se ví třeba to, že mnozí z britské šlechty sympatizovali s nacismem.
Taktéž o Hitlerových sympatiích k islámu se neučí. A takových věcí je spousta.
Historii píší vítězové a školní osnovy jsou poplatné této "historii".
Vojny na svete sú stále o mocenskom postavení a bohatstve a robia to staré šľachtické rodiny,ktoré bojuju stáročia medzi sebou. Oni stoja v pozadí a stále si nájdu niejakého blázna,ktorý strhne davy a vyvolá sa vojna. Napr. revolúcia v Rusku v 1917 VOSR sa pričínila o vyvraždenie starej šľachtickej rodine Romanovovcou. No akosi sa to zvrtlo a ich územie pripadlo ZSSR,tak sa uskutočnil ďalší pokus a to 2.svetová vojna. Skutočnosť sa dá zistiť len z tajných dokumentov,ktoré sa tak skoro nezverejnia alebo nikdy neuzrú svetlo sveta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.