Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízdenka pro psa on-line

Od: bimbam® odpovědí: 8 změna:

Zdravím! Zítra pojedu vlakem se psem. Dlouho jsem takto necestovala, ale bezpečně vím, že jsem si dříve kupovala z internetu jizdenku pro sebe i pro psa. Ze stránek Českých drah. Teď tu kolonku, kterou bych psa k jízdence přidala, nemohu najít. Poradíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je až asi ve třetím kroku v doplňkových službách (potom co si vyberete konkrétní spoj).

Jízdenka pro psa on-line
hodnocení

Děkuji. Dostala jsem se někam na podobnou stránku. Ale místenku mi to nabízí za 70 Kč. Divné. Dříve to bylo zdarma. Jízdenku pro psa to na této stránce nenabízí vůbec a kola a zavazala také ne.

nov
hodnocení

3x

Zadáte spoj, pak kliknout na Další možnosti a vybrat Koupit jen doplňkové služby a objeví se i Přeprava psů. Jízdenka pro psa stojí 20 Kč za jednu cestu.

hodnocení

Děkuji. Nějak se mi to podařilo správně zadat i zaplatit. I s místenkou zdarma. Chce to víc praxe :).

hodnocení

2x

Za psa můžete zaplatit i přímo ve vlaku. Pes manipulační přirážku za chybějící jízdenku neplatí.

hodnocení

Ano, to jsem se při hledání informací také dočetla.

matouskova
hodnocení

0x

Dobrý den,

jízdenku pro sebe už jsem si on-line koupila, pojedu z Konst.Lázně do Prahy. Můj spolucestující je pes. Jak mám koupit jízdenku on-line pro něj?

Děkuji za odpověď.

hodnocení

Čtěte předchozí odpověď. Jízdenku pro psa dokoupíte přímo ve vlaku, a to bez "pokuty". A už jen dodám, abyste nezapomněla na náhubek (povinný) a PETku s vodu a mističku pro psa (velmi důležité).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]