Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande s holkou co má kluka

Od: jarin* odpovědí: 16 změna:

Ahoj, potřebuju se Vám svěřit s problémem. Seznámil jsem se s sympatickou holkou, kterou jsem oslovil. Byli jsme na první schůzce a bylo to fajn. Já dal hned najevo svoji náklanost tím, že jsem ji chtěl držet za ruku. Tohle se ji úplně nelíbilo. Navíc z ní vypadlo, že má přítele. Nicméně jsme si to oba celkem užili. Ona mi pak napsala, že by se znovu sešla ale je jasný, že chci něco víc a ona má přítele bla bla bla.

Tak jsem ji napsal, že co se týče držení ruk a tak, tak na ni nebudu spěchat a necháme tomu volný průběh. A ona se ptala, že má přítele, jestli mě to nedemotivuje. Tak jsem ji napsal, že to, jestli má přítele je pro mě nepodstatný a neberu to jako překážku v tom abych se s ní vyspal nebo abycho měli spolu vztah.

Oni už spolu bydlí. Ale když jsem ji řekl, že ji zavolám, tak se hned zeptala kdy a vzala mi to. Když jsem ji napsal dneska jak se měla, tak mi napsala, že dobré a hned se sama zeptala kdy mám čas na schůzku.

A tak mě zajímá, myslíte, že to má nějakou budoucnost? Jinak bych šel o dům dál. Já jsem schopen nabídnout ji vše...kromě toho společného bydlení zatím.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zdravím. A Vy byste chtěl ženskou která by se scházela a spala s jiným? Vám to vadit nebude, až Vám udělá totéž co současnému příteli? Takový vztah ve třech nikomu dlouho nevydržel. Ale je to Váš život, žijte si ho jak uznáte za vhodné.

nill
hodnocení

6x

No, bude to holka spíše potvora Co to asi bude asi zač, která se schází s jiným, aniž by měla svůj vztah nějak vyřešený Budoucnost to může mít, ale radši to lépe promyslete, aby kvůli jejím "kvalitám" jste se jednou neocitl na tom samém místě jako ten její dnešní. Nevědomost je ubíjející, když následně člověk prozře. Myslím ale, že vy toto moc neřešíte, že by jste se klidně smířil jenom i s tou postelí...tak jak to píšete. Ale je na tom blbý i to, že ani vy neberete ohled na toho jejího.

au1
hodnocení

5x
gratuluju k nabrnknuti coury. myslis ze kdyz podvede soucasnyho pritele, tobe to stejny pak neudela?
joudic*
proc coury, zrejme neni ve vztahu spokojena a partner ignoruje naznaky.. tak se poohlizi po jinem spoji, kdyz stavajici ma zpozdeni, bezna klasika
tabletka*

Je to běžná klasika, pravda, ale pak sem bude psát tazatel, proč mu jeho přítelkyně zahnula, ona zde bude fňukat, že je samoživitelka, až ji nechaj oba (protože to prostě coura je, o tom není pochyb), bývalý přítel se svěří, že je nešťastný. A tolerantní rádci je budou litovat :)

hodnocení

3x

Zvláštní dotaz. To bys chtěl být tím druhým?

*alene*

jenda22
hodnocení

3x
Nemuzete na kazdy zivotni problem chtit radu. Musite se s tim vyporadat sam. Je to coura a jak to udelala tomu druhemu, udela to i vam.

jiofa
hodnocení

3x

Když jsem si to přečetl tak nabyl dojmu, že vám jde v první řadě o to se sní co nejdříve vyspat. Zřejmě vám vůbec nevadí, že jednu noc bude spát s přítelem, druhou noc s vámi a možná třetí s jiným, což je i pravděpodobné. No potěš koště. To si musíte rozlousknout sám co vám vyhovuje. Možná zakotví u vás, možná u jiného. Zatím hledá přístav.

liska5
06.09.21 11:20

hodnocení

3x

Ak ste mlady a nemate s nou vazne plany, idete na to dobre, vobec nerieste, ci niekoho ma alebo nema ani co rozprava. Zaberat na nu bude taka jemna ignoracia a pripadne nech vidi, ako mate rozpracovane dalsie 3 dievcata. Pretiahnut a nechat tak, ono slecne vernost a korektne chovanie nic nehovoria, tak to kludne vyuzite.

Ona sice bude do poradni vo veku 35+ vypisovat, ako nevie najst partnera na zalozenie rodiny, akurat chyba je v jej veselom rozkroku.

gordon
hodnocení

2x
Pokud preskoci od pritele k tobe tak v cem beres jistotu, ze neudela to same s tebou pokud se treba s tebou bude citit jak se soucasnym pritelem? *nevi*

robin*
hodnocení

1x
Hele to je teda pekny kolo...bud jses zmrd fouknes ju a pujdes dal nebo ju nechas, protoze to je coura...rozhodnuti je na tobe.

liska5
hodnocení

0x

Když spolu bydlí, neznamená, že spolu budou žít do smrti. Scházíme a rozcházíme se. Srovnáváme, zjišťujeme, co ještě jsme schopni tolerovat. Asi jí tam něco přestává bavit, fungovat. Ono je krásné scházet se za exkluzivních romantických podmínek, ale probouzet se stále s tím jedním, střídat se s ním v koupelně, řešit chod domácnosti i jeho zlozvyky, to už je jiná. Slečna možná zjišťuje, že spolubydlící partner zas není takové terno a uvažuje o změně. To bývá tak po roce až dvou. V případě dlouhodobého vztahu pak 7.rok. Asi ho má ho svým způsobem ráda, nebo se bojí to utnout. Přeci jen má tam své zázemí /zadní vrátka/ a u Vás si není jistá, zda by to nebylo stejné, ne-li horší...

Nebo jste narazil na takovou, které nevadí paralelní vztah. Radím nespěchat a vnímat, co jí tam asi vadí, neboť můžeš brzy řešit totéž.

petas

Ale je to teda krutá představa, kdyby se měli každých 7 let měnit partneři:) Patrně je to nějak biologicky dané, když se často tvrdí, že 7 rok je v partnerství krizový.

liska5

Píše se to. A násobky sedmi se mi osobně potvrdily. Neznamená to hned rozvod, ale ta amplituda tam je.

hodnocení

0x

"Já jsem schopen nabídnout ji vše...kromě toho společného bydlení zatím."

Tohle mě pobavilo, jsi asi hodně mladý, že? Nech ji jít, ona asi taky sama neví, co chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]