Nejste přihlášen/a.
Toto mi připdá jako jasnej podvod.. za několikanásobek ceny koupíte balík, do kterýho záměrně narafičej nějakou levnou cetku..
Neboj, trochu inteligentní člověk by tam stejně nikdy nic nekoupil.
A blbec si vždycky najde místo, kde své peníze odevzdá.
Neříkala bych tomu nedoručené balíky, ale nedoručitelné. Adresát tam nebydlí, nebo zemřel a pod. U nás se nedoručitelná pošta vrací odesílateli.
Kupovat něco naslepo? Aniž bych věděl, co je uvnitř? Tak to bude téměř na 100% něco, co nepotřebuji a pokud to nevyhodím, tak to bude jen překážet.
Připadá mi divné, kupovat zatoulaný balík, aníž bych věděla, co je uvnitř. Může tam být kniha, oblečení, boty /pro mě nevhodná velikost.../ Tak k čemu by mi to bylo? Asi proto se začalo říkat: Kupovat zajíce v pytli. Protože člověk neví, co vybalí.
Ještě horší situace by nastala, kdyby někdo posílal potraviny - buchty, zabíjačku...Když si představím, jak zásilka někde leží týden či déle, je mi z toho nanic. A na balíku není napsáno nikdy, co je uvnitř.
Stalo se mi jednou - poslala jsem zásilku přes celou republiku. Adresát nevyzvedl, byl v té době na dovolené a zapomněl se o tom se mnou domluvit. Po týdnu na poště v Chebu se mi zásilka vrátila zpátky. Adresáta jsem o tom informovala, když se vrátil z dovolené. Pro zásilku si zajel osobně, vlakem. Podruhé jsem už posílat nechtěla.
Takhle se to řeší u nás, návratem k odesílateli. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.