Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co má byt v referencích pro kamaradku au-pair

Od: thina* odpovědí: 5 změna:

Zdravíím, chtěla bych kamaradce napsat reference jako au-pair, ale nevím jak přesne to ma vypadat, jak dlouhé to ma byt, kolik fotek přiložit? nevíte kde to sehnat?dekuji za odpovedi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Musí to být především věrohodné. Měla by mít zkušenosti s dětmi - určitě by bylo dobré, kdyby měla sourozence a pomáhala při jejich výchově. Byla trpělivá, komunikativní, znala jazyk země, kam se chce vypravit za prací. Určitě by to chtělo i znát základy vaření, protože i to většinou patří k povinnostem. Dále mít ŘP platný i pro zemi, kde chce pracovat. Toto všechno by měla ale napsat kamarádka a vy byste ji měla uvedené znalosti potvrdit, že to tak skutečně je. *klik*

doplněno 22.06.10 18:47:

Fotku by přikládala kamarádka a myslím, že by nic nepokazila, kdyby přidala i fotku své rodiny. No a určitě i dosažené vzdělání, zájmy a koníčky - to si myslím by bylo dost důležité. :) No a vy byste mohla nejen potvrdit její uvedené skutečnosti, ale i svými slovy přidat váš názor, proč je právě ona pro tuto práci vhodnou adeptkou. *klik*

thina*
23.06.10 02:19
hodnocení

hodnocení

0x

A vy víte jak to kamarádka umí s dětmi, jak je profesionální? Jak se k nim chová, jakou má s nimi trpělivost? Jak má zvládnutou pedagigiku a dětskou psychologii? Jestli je bude jen hlídat nebo i učit a vychovávat? ;) Není to jednoduché a budete se muset pod to podepsat a když vám někdo zavolá, tak to i zdůvodnit. *sok*

pu®

To je sice dobrý tip, Babkazov, *palec* ale já mám dojem, že míru, do jaké máte zmáknutou dětskou psychologii, poznáte až v dané rodině.. *nevi* Taky jsem psala pro kamarádku posudek - pracovala jako vedoucí, jezdila na tábory, doučovala (ako přivýdělek) hlavně děti, měla nejlepší předpoklady. Ale rodina byla tak šílená... no, škoda slov.

Srran reference - obvykle se nechce moc, takových 5, 6 řádků. Každý počítá s tím, že si zájemce najde kamaráda, který o něm nebude psát žádné špatnosti. Takže něco, aby se tomu dalo věřit. Přidat své kontaktní údaje, bez nich to nemá smysl. Foto ať si zařídí kamarádka.

A jak píše Lidka, ŘP je dobrá věc - platný v té zemi ano, ale stejně se většinou ještě dělá to, že rodina zařídí kurz, aby se člověk naučil jezdit v dané oblasti, a vydává se potvrzení o kurzu a taky o tom, že rodina vám povolila auto řídit (také jak kde).

thina*
hodnocení

Dobrý den, děkuji za starost, abych neuděla nějakou kamarádku, ale mám tri děti a ona se mi o ně starala velmi často požádala 5lidí, tak jsem chtěla aby to bylo nejlepsí. Ale moc děkuji,stejne jste mi pomohla*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]