Dobry vecer, poradi prosim nekdo, jak mohu zpevnit malicek pomoci naplasti ci tejpu na noze? Hledala jsem na internetu, ale navod jsem nenasla. Narazila jsem si ho a nevim, jak ho mam zpevnit pomoci druheho prstu. Neporadite mi prosím? Dekuji
Měla jsem to stejně tak. Asi v 16 letech jsem si zlámala nmalíček na kolotoči, dostal se mi do toho oka řetězu. V nemocnici mi prst spojili s prsteníčkem, podložili maličkou dlahou a svázali dohromady. Asi za 14 dní mi to sundali. A to byla celá léčba. Jaga.
Když nemáš obvaz, tak se dá z papírového /tahacího/ ubrousku poskládat pásek, který v půli přehneš, namažeš voltarenem nebo kostivalovým gelem a omotáš si kolem malíčku. Pak pár samolepkama přelepíš, případně zpevníš náplastí.. Budeš mít takovou sundavací ortézku.
Nebo i z dámského látkového kapesníku lze udělat uhlopříčně pásek / asi š. 6-7 cm/ a ovázat tak, že prst na něj položíš a konce kapesníku zkřížíš na hřbetě ruky a v dlani svážeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.