Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úzkosti - co s nimi?

Od: bbcccbb odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je mi 15 let a léčím se s úzkostmi lékem Asentra 50. Teď po konci prázdnin se mi ze dne na den úzkosti zhoršily asi o 20-30%. Může to být způsobené návratem do školy a tím, že je teď stejné období, jako když mi úzkosti začaly před rokem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Ano, může to spolu souviset. Ale také nemusí. Proberte to se svým psychologem a psychiatrem. Třeba bude potřeba upravit Vám nyní léčbu jinak.

hodnocení

3x
Pěkný den,řešila bych to s lékařem,který Vás má v péči. Jinak se doporučuje i ty obávané situace pomalinku trénovat. Také je dobré zaměstnat mysl. Mě teď trápí deprese a pomáhá mi lehký trénink mozku. Občas se něco nového zkusit naučit,na internetu je spousta odkazů. Můžete se učit jazyk,nebo lepit modely letadel. Možností je mnoho.

hodnocení

0x
Toto jsem kdysi našla na jedné psychologické stránce.
doplněno 04.09.21 00:21:

Obrázek mi nešel vložit, tak přepíšu.

ROZHLÉDNĚTE SE - a najděte

5 věcí, které můžete vidět

4 věci, kterých se můžete dotknout

3 věci, které můžete slyšet

2 věci, které můžete cítit

1 věc, kterou můžete ochutnat

Tomu se říká uzemnění. Může vám to pomoci při návalu úzkosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]